Fáj a lába a gyereknek. (beszélgetés)
..na az enyém nem, rengeteget képes inni...
(péntek óta sikerült lebetegednie, úgy hogy nyomatom a narancsot+teát felváltva, holnap dokis nap lesz)
az én fiam 12 éves és a korához képest igen nagy... 44-es a lába és éjszakánként fájlalja. Maszírozást viszont szereti.
Veszek is ma kálciumot, magnéziumot neki.
Nagyon fontos a kálcium és magnézium pótlása!
A leírás alapján ez volt a baja az unokaöcsémnek is, akinél ezt kipróbáltuk és két hét alatt elmúlt minden baja, addig meg volt, hogy éjszakákat nem aludt.
Hali.
Igen javarészt éjszaka fájlalja, gondolom nappal a játék elfedi...
Bár mostanában (lekopogom) nem jött elő.
A csipojet megnezettetek mar? Nekem evekig fajt a labam, mindenki azt mondta, hogy mozogjak tobbet (pedig mozogtam) meg hogy hipohonder vagyok, vagyis nem vettek komolyan. Kisugarzott a hasamba is, majd nemreg itt a dokimnak mellekesen megemlitettem, o pedig megvizsgalt es mondta, hogy a csipomnel a csont nyomja az idegszalat, ami rendszeresen bedurrant miatta. Adott ra gyogyszert es azota nem fajt.
Szerintem vegyetek ezt komolyan es jarjatok utana.
Az én kisfiam azt mondja neki meg zsibbad a lába
nem tudom van vajon összefüggés a ketttő között vagy ez valami egészen mástól lehet?
Nálunk is fáj a gyerek lába, most voltunk talpvizsgálaton, és talpbetét kell a gyereknek, mert rossz a lába terhelése.
Eddig mindig fájt, most remélem tényleg csak ez volt a baj.
Szia!
Írd le pontosan, hogy hol fáj a kisfiad lába. Az izület környékén vagy a hosszú csöves csontoknál. Ha az izület fáj, akkor az meleg-e és duzzadt, hőemelkedése nincs a kicsinek?
Szia!
A legjobb bnőmnek a fiánál voltak hasonló tünetek,ez a here fájás is volt neki.Ugyanezt mondta a gyerekorvos,hogy növésben van.Ha vissza emléxem arra amikor én voltam kisgyerek,nekem is sokszor fájt a lábam,a hajlatokban főleg.Aztán szerencsére elmúlt.
A bnőm fiának is elmúltak ezek a panaszai.Ha nálatok nagyon aggaszt ez a dolog,akkor érdemes kivizsgálni alaposabban is a kicsit.De most a tünetek alapján amiket leírtál,én is azt mondom,hogy a növés miatt van nála ez.
5 éves kisfiamnak fáj a lába, az orvosunk szerint mert nől. Vagyis nő a csontja és az izomzat ezt rosszul tolerálja. Sőt, csemetém mondja hogy a kis heréje is fáj. Oda sugárzik a fájdalma? Van valakinek ilyenben már tapasztalata? Mivel keni a lábát, borogatja-e, milyen fájdalom csillapítót ad rá? Csak meszírozgatni tudom neki.
Segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Ha egy kisgyereknek gond van a lábával, és forditva kell húzni a cipőt, mennyire biztos a gyógyulás?
- Az óvodába iskolába íratáshoz személyi kell a gyereknek is (vagy útlevél)
- Iskolába menő gyereknek fejlesztő feladatlapokat találok valahol az Interneten?