Ez lenne az igazi szerelem? (beszélgetés)
Áááááááááááá!
De jó hogy a mi sofőrünket nem Andrásnak híják'! :DDD
Nem Andrásnak hívják a te nagy szerelmedet?
Mert Bp-Tápiószentmárton távolsági buszon legénykedett egy összenőtt szemöldökű nagy darab suttyó, akit Andrásnak hívtak és minden 40 alatti parasztcsajt meghágott, akik a buszon utaztak...és hagyták magukat.:)
Persze mindegyik azt hitte, hogy ő az egyetlen!:)
Az volt az igazán röhejes, amikor "András-napkor" minden megállóban állt egy-két kiöltözött "titkos ara", a hóna alatt butykossal és sűrű szempillaverdesés közben átadták az ajándékot.
Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyeneknél te csak egy voltál a százból.
Ez a buszsofőröknél valami mánia???
Vagy arra biztatják egymást, hogy igenis meg kell csalni az asszonyt, mert az tök normális???
Minden buszsofőr ismerősom ez csinálja! Az összes.
Ha neked ez kell, biztos szívesen össszejárna veled egy kis entyem-pentyemre...
Nem. Az igazi nagy szerelem az olyan, hogy összejöttök es együtt boldogan éltek.
Ez csak egy beteges vágyakozas, azután, ami nem lehet teljesen a tiéd es ha a tiéd lenne, valszeg ugyanugy egy szar kapcsolat lenne belole, mint amilyen most neki is, meg neked is van. Egy menekülés a valo világ nem tökéletes kapcsolatai elől egy általad elkepzelt illúzioba, amit nem ismersz, igy azt képzeled, hogy az biztos jobb.
Ahelyett, hogy te magad sok munkával megművelnéd a földedet, amid van, a másik - szebbnek látszó - földje után vágyakozol. Pedig ha a tiéd lenne, egy idő után ugyanugy nem nőne azon sem semmi, mert te nem tudod megművelni azt.
Földről-földre ugrálás helyett inkább tanuld meg megművelni azt.
Bármennyire is nagy a szerelem, de a szerelmemnek nem én vagyok az első, az egyetlen. Számomra így ez nem igaz szerelem!
Ezért írtam, hogy nekem is volt ilyen szeretős szerelmem, és milyen dolgokat hoz ki belőlem még 10 év után is.....arra írtam, hogy nagy szerelem volt. Igen, nagyon nagy szerelmem volt, de nem az igazi.
Csajok!
Legyünk őszinték!
A "kémia"mindig jelen van!Mindenkinél.A kérdés,hogy engedsz-e neki.
Hogy megéri-e?
Nekem is volt egy hasonló családi állapottal rendelkező szerelmem.
10 éve már, de ha meglátom néha-néha, talán egy évben kétszer, akkor még mindíg összeugrik a gyomrom. Pedig tudom, hogy soha többé nem kezdenék vele semmit. És mégis! Szóval ez - nekem legalább is - annak a jele, hogy nagy szerelem volt. Ennyi. Egy emlék. Legyen neked is az, nem kell többet beleképzelni.
Koncentrálj a mostani partneredre inkább :)
További ajánlott fórumok:
- Érdemes egy 5 éves kapcsolatot felrúgni az igazi szerelemért?
- Az igazi nagy szerelem elmúlik valaha?
- A férfi szerelmet vall neked, de te nem viszonzod.Szereted, de nem szerelemmel.Tudod tökéletes lenne vele, de nincs nálad szerelem.
- Anyagi jólét és igazi szeretet vagy fiatal szerelem?
- Vajon meddig tart a szerelem? Honnan tudni hogy ő az igazi...
- Létezik még igazi szerelem?