Létezik még igazi szerelem? (beszélgetős fórum)
Tessék, itt az enyém, kicsit fúra, hogy ide írtam ki. :Ö
Én nagyon szerelmes voltam a férjembe. Ma már ez átformálódott mély szeretetté.
Legjobb barátok voltunk évekig. Én figyeltem a háttérből, ahogy nem sikerülnek az ismerkedései,ő az én kalandjaimat kísérte figyelemmel. Mindent is megbeszéltünk tabuk nélkül. Ismertem, hogyan oldja meg a problémákat. Döbbenet, hogy mennyire nem értékelik egyes nők, ha egy férfi jó ember. Sportos kigyúrt férfi, tuti baj van vele...,gondolták. Az én szerencsémre.
Interneten egy játékkal játszottunk. Csapatot vezettünk. Majd iwiw, bökdösés,telefonálgatások, éjjelig tartó beszélgetésekké alakultak.Élveztem, hogy nincs komoly kapcsolatom. Ő tudta, hogy úgy végezheti, mint a többi férfi, aki komoly kapcsolatot akart tőlem. Találkozót kért.Próbáljuk meg együtt. Húztam a szám, mert fiatalabb, távolság is van...
Első két férfivel megégettem magam, amit ő tudott is.Ezért nem akartam senki komolyat. Óvatos volt. Úgy változtatott meg, hogy nem akart megváltoztatni. Pl. nem vette ki a cigit a számból, hogy ne szívd ezt a szart. Ki sem ejtette a száján, hogy ne gyújtsak rá. Viszont mivel ő sosem dohányzott, nem gyújtottam rá mellette. Magamtól leszoktam.
Húsvét hétfőn jött el hozzám, szolgálat után, kissé fáradt volt,de nem mondta le a találkozót.
Csirkepörköltet kért nokedlivel. Jót nevettem már ezen is, mert elég fúra kérés húsvétkor.
Mikor első alkalommal megláttam megdöbbentem milyen jól néz ki.Utólag ő is mondta, hogy kellemesen csalódott. :)
Ebéd után megpróbáltunk filmezni...khm.
Nos azóta elválaszthatatlanul együtt vagyunk.Lett egy közös kisfiúnk,akinek nagyon jó apukája. 7 éve sülve főve,mert egy helyen,ugyan abba az időben dolgozunk. Nem tudunk meglenni egymás nélkül hosszú ideig. Ha valamelyikőnk elfoglalt, a másikunk keresi.
Nekünk bevált, hogy egyformán gondolkodunk, egy az igényünk,hasonló az ízlésünk sok téren.
Mind a ketten sokat szenvedtünk az életben, ezért nagyon tudjuk értékelni azt amit a másik tud nyújtani.
Imádom az apró gesztusait, hogy egy pillantásomból tudja mit mondjon, vagy csak megöleljen szavak nélkül. Tudjuk, érezzük egymás minden rezgését. Éjjel is felébredünk, ha nem ér össze legalább a lábujjunk.
Tudnék még sok nyálas dolgot írni, de sokaknak már tuti forog a gyomra. :D Abbahagyom!