Ez hormonprobléma lenne? (tudásbázis)
Köszi:)
Igen, ezért is nem megyek még dokihoz, mert ilyenkor még úgyis azt mondják, hogy nem látszik semmi.
A másik, amire gondoltam, hogy ebben a ciklusban nagyon sok c-vitamint szedtem és a múlt héten betegek is voltunk, akkor Aszpirin+c-t szedtünk. Azt olvastam, hogy a c-vitamin eltolhatja a ciklust.
Most nem jönne valami jókor a második...
Így lettem a fiammal terhes.És több negatív tesztem volt.Dokik sem láttak semmit.
Szóval bármi lehet...
Egyébként nekem az első szülés után hamar beállt a ciklusom,a 2. után viszont nagyon nehezen.Hetek teltek el 2 mensi közt...szóval ez is változó lehet.
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget kérni:
a ciklusom 34. napján vagyok. Általában 28 naposak a ciklusaim, de most a szülés óta 1X volt még csak meg a menzeszem, így nem tudom, hogy 28-cal vagy 32-vel számoljak. Folyamatosan gyenge vagyok, szédülök, péntek óta hányingerem van. A tesztek sorban negatívak, nem feszül a mellem, a hasam időről-időre fájogat.
Terhes lennék? De akkor hogyhogy negatív a teszt? Úgy okoskodom, hogy ha már a hormonváltozás hányingert okoz, akkor már a teszt is mutatna valamit. Hétfőn lesz 2 hete, hogy hüvelyváladék alapján peteérésem volt, akkor pedig most kellene megjönnie...
Amúgy, akinek van már tapasztalata ebben: szülés utána menzeszek azonnal beállnak normális ciklusba?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
KisManka
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki hormonproblémákkal küzd, mi a fenével fogyhat le?!
- Pajzsmirigy hormonprobléma
- Szőrszálak az állon. Hormonprobléma? Vagy lehet csak ártalmatlan esztétikai gond?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a hormonproblémákkal?
- Küzdelem a hormonproblémák és a hajhullás ellen
- Hogy küzdöttétek le a hormonproblémákat?