Etetőszékbe való huzatot lehet valahol venni? Csak az ülő rész kellene. (tudásbázis)
Uncika12!!!
Véletlenül az én e-mail címemet írtam le neked elérhetőségenk.....ennél szőkébb már nem lehet senki :-).TEHÁT A HUZATOT KÉSZÍTŐ LÁNY ELÉRHETŐSÉGE: pittypang06@freemail.hu telefonszáma:70/2147777
Kedves ucika12!
itt megtalálod. pimpuska néven van fenn a csajszi.itt írni is tudsz neki a termékkel kapcsolatban.de ha kell megpróbálok e-mail címet kérni tőle.
Szia davider!
Meg tudnád adni az elérhetőségét a csajnak a Vateráról, aki peg perego etetőszékre tud huzatot csinálni?
Csajok ha kell valakinek találtam egy csajt a Vaterán aki peg perego etetőszék huzatot csinál de mást is eltud késziteni ha van szabás minta.:-D
Ha kell valakinek irjon:)
nem varrnál nekem is:-DD
sajna én ilyenhez béna vagyok még egy gombbal is meggyülik a bajom:)
és hol vettél olyan anyagot olyan vizlepergetős?
nem nem van etetőszékem és azon a huzat elszakad és arra szeretnék benni,hogy ne kelljen egy komplett etetőszéket ujra....:)
de köszi ari vagy:)
Hàt etetöszék pàrnàt kerestél,én azt hittem hogy van etetöszéked.
De végül is én tévedtem.
Szerintem akkor szintén Brendon ahol talälsz olyat.Sok sikert:)
Ikea.
És nem is dràga.
1290 forint,igaz tàmaszto pàrnànak van kiirva,de tuti hogy van több fajta belöle.
Naplomba képet is tettem.
etetőszék betét párna igy?
köszi megnézem
pl:
habár itt nem látok baby pointot
na meg tesz-veszen is nézhetsz, etetőszékbetét, párna címszavakkal keressél a google-ban
azt is tudod hol?
mindjárt megnézem milyen az etetőszék
További ajánlott fórumok:
- Milyen etetőszéket érdemes használni?
- 6 hónapos kislányomat beültethetem-e etetőszékbe?
- Nyugtasson meg valaki, hogy semmi baja sem lesz a kisfiamnak (7 hónapos), ha etetőszékben ülve etetem.
- Autósülésre lehet valahol huzatot kapni?
- Nem találom 7 hónapos kisfiam adószámát. Holnapra kellene. Meg tudom nézni valahol?
- Sürgősen kellene a pék-cukrász tananyag. Megtalálhatom valahol a neten?