Nem találom 7 hónapos kisfiam adószámát. Holnapra kellene. Meg tudom nézni valahol? (tudásbázis kérdés)
Igen, ahhoz kell. De van adókártyája. Mert a papírra az van írva, hogy adószám hiányában jó a születési idő stb.
Vagy Nektek is van adószáma ,már? Elfogadták így is?
Ha a családi adókedvezményes papírhoz keresed, oda adószám hiányában megfelelnek a gyerek adatai is (név, születési hely, idő, anyja neve).
Mi is így jártunk :)
Szia!
Azt hiszem neten vagy ilyen helyen nem tudod megnézni, de ha az APEHet felhívod, ők sem mondhatják be telefonon sajnos, ezzel én is megjártam már :(
Esetleg be tudsz menni az illetékes regionális irodába, ahol kiállítanak az adóazonosítóról egy igazolást.
(bár ha már megkaptátok a kártyát nemtom akkor is adnak-e ilyen igazolást)
Nem tudod valahonnan visszakeresni a számot? Pl Férjemnek kellett a papírozáshoz, mikor megszületett a kislányunk, nem tudod valahonnan visszaolvastatni?
További ajánlott fórumok:
- Mindenki alszik már és készül a holnapra vagy vannak itt még éjjeli baglyok?:)
- A GLS holnapra szállítja a feladott csomagot?
- A barátom holnapra meghívott hozzájuk, mivel fát fogunk díszíteni. Kicsit azonban izgulok, (bár máskor is voltam már ott.) Hogy viselkedjek?
- Segítsetek! Holnapra kell egy prezentációt készítenem munkahelyi rendezvényszervezésről, de semmi ötletem hozzá!
- Osztálykirándulásra mit süssek piciknek, ami holnapra is még jó és nem krémes?
- Holnapra van oltás időpontom, de nem találom a TB kártyám. Elég bemondani a számot vagy kérik a kártyát? Érvényes amúgy.