Autósülésre lehet valahol huzatot kapni? (tudásbázis)
Telefonszámot nem tudok:(
XV. kerületben van a Rákos úton, az SZTK-hoz közel.
Nem műszálas. Te választhatod ki, szerintem viheted is az anyagot.
Nem, egyáltalán nem durva, és nem műszálas. Ahol Én csináltattam, oda én vittem az anyagot.
A Vaterán van egy varrónő, aki kimondottan Concord ülésekre varr huzatot
Köszi a válaszokat. Amit varrattatok az is jó minőségű, nem műszálas vagy durva az anyaga?
A pesti telefonszám jó lenne nekem, lévén vidékiek vagyunk, de időnként járunk Pesten.
Igen, mi is így voltunk:)Ezért mertem ajánlani.
Én pestit tudok, ha kell.
Igen, Én is ott varrattam, ahol kimondottan autóba való üléshuzatokat varrnak.
És nem húszon akárhány ezerért, hanem lényegesen olcsóbban ;)
Kizárólag a Brendon forgalmazza:(Aranyáron:(
Én Gödön varrattam. Ha kell, előkeresem az elérhetőséget
Mi kb.másfél éve vettünk két vadi új üléshuzatot a babaszoba.hu-n van egy babaholmi csere-berés oldal,ott találtunk egy csajt,aki ilyeneket árult.
Vagy írd be a google-ba, hogy Concord U.üléshuzat, mi is így bukkantunk a fent említett oldalra!
Van egy Concord Ultimax gyerekülésünk. Elég sokat használjuk, már a második gyerek gyűri. Mostanra már több helyen kiszakadt, felfeslett. Tudja valaki hol lehetne rá új üléshuzatot venni, esetleg varratni?
Nem szeretném csak ezért lecserélna ezt az ülést.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Előttetek kocsival fékeztek már be direkt azért, hogy belemenjetek? Ha valaki direkt veszélyeztet így, akkor lehet panaszt tenni valahol?
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Etetőszékbe való huzatot lehet valahol venni? Csak az ülő rész kellene.
- Egy 2,5 éves gyereknek lehet 15-36 kg-ig használható autósülést venni?