Eszkimókunyhó recept
Az Eszkimókunyhó hozzávalói:Barna rész:
0, 5 kg darált keksz, 3 tojás sárgája, 5dkg kakaó, 20 dkg vaj, 2 csapott ek. Porcukor, pici rum (csak annyi, hogy éppen összeálljon a massza, ne legyen lágy!).
Fehér rész:
3 tojás fehérjéből vert kemény habhoz 2 púpozott ek. Porcukrot teszünk lassan, majd 30 dkg kókusz, összekeverni.
Az Eszkimókunyhó elkészítési módja:
Elkészítés: Citromfacsarót megfordítunk, az alját kibéleljük folpack-kal, belerakjuk előbb a fehér, majd a barna masszát, jól belenyomjuk, hogy felvegye a facsaró formáját és kivesszük. forrás:rama:jutka
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: d0b7178f40, 2009. okt. 29. 18:46
Az eszkimókunyhó elkészítési módja és hozzávalói.