Marseilles-i csirke recept


6-8 csirkecomb(felső vagy alsó az mindegy)
4 paradicsom
4 paprika
4 gerezd fokhagyma
1 mk oregano
só bors
olaj a sütéshez
A Marseilles-i csirke elkészítési módja:
A combokat sózom borsozom, (bőr nélkül)majd fehéredésig sütöm.Félreteszem egy tányérra.A visszamaradt zsiradékba beleszelem a papradicsomot paprikát és beleteszem a zúzott fokhagymát és az oreganot.Aztán visszateszem bele a húsokat és szinig öntöm vízzel. Ha szükséges főlés közben még ízesítem sóval borssal. Egy jó szaftikás husit kapok belőle. Tálalni hasábburgonyával vagy krokettel szoktam.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: d0b7178f40, 2009. szept. 25. 08:54
A marseilles-i csirke elkészítési módja és hozzávalói.