Espiro vector 4 air (beszélgetés)
Nem,nem vagy béna!:D
De szerintem egy sportkocsitól már ez is teljesen jó,hogy 3 fokozatban dönthető. Mi még középállásban használjuk,úgy nagyon kényelmes a babának,aludni is úgy szokott.
Sziasztok.
Nekünk is ilyen kocsink van és én is nagyon szeretem, egyetlen gondom vele, hogy a kosara nagyon kicsi és nehéz hozzáférni.Mondjuk ha van kocsitok és nem babakocsival kell menned bevásárolni akkor ez sem nagy gond.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. A sportrész támláját hogyan lehet hátradönteni, mert én nekem csak úgy sikerült, hogy közben a lába égnek áll, ha ez így érthető. Szóval derékszögben áll az ülés hátsó és alsó része akkor is amikor hanyatt döntöm.
Akkor orulok neki, jovohéten meg is rendelem. Jaj de jo!!! Ugy izgultam, h egy ketto elromlik majd, mert sohol sem tudtam ugy igazán utnna olvasni!
Regina Moore nagyon jo az izlésunk :) te mikorra várod a babát??
Szereti! Mivel én decemberben szültem,akkor még bőven belefért a nagy takaróba bugyolált "csomag"!:DD
Aztán ahogy nőtt,úgy kellett egyre kevesebb ruha,így tökéletesen elfért benne. Még mindig beleférne szerintem,de már nem akar feküdni,így kb.egy hónapja használjuk a sportot. ebben is jókat tud aludni,és élvezi,hogy nézelődhet.
mi is ilyen babakocsit vettünk a születendő babánknak, eddig gyerekkel még nem volt "tesztelve", de üresen tologattam már a szomszédok nagy örömére. :)
Frankó kis kocsi, a hordozója is szuper, szerintem jó választás lenne nektek is!
A Babaszafari.hu-ról rendeltük,és 70 ezer volt,de mi nem vettünk hozzá hordozót,mert azt kaptunk kölcsön.
Naaaaagggyon szép zöld!!!:DDDD Messziről megismernek vele!!:)))
Gratulálok a babához!:DD
Mi is elég hamar megvettük!:)
Nekem még semmi nem romlott el. Már a sport feltétet használjuk,talán az egyetlen kellemetlenség,hogy a sportrész kupolája elég kicsi. De mivel az egész megfordítható,így ha nagyon besüt a nap,max.megfordítom.
Nekem is ez volt a szerelem első látásra,zöld színben!
Mikorra várod a babát?
Nekünk ilyen van,6 hónapja használjuk,és csak dicsérni tudom!
Könnyű,fordulékony,terepjáró.
Kérdezz,ha valami érdekel,szívesen válaszolok.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet espiro vector 4air babakocsit kapni?
- Milyen babakocsi? 4Baby Izzy vagy Espiro Vector 4 Air?
- Espiro Vector 4 Air *VS* Titi Triton 3in1 babakocsi tapasztalatok
- Van valakinek Espiro Vector 4 Air 2012 3 in1 babakocsija? Kérlek segíts!
- Hol lehet alkatrészt beszerezni Espiro Vector4 lite babakocsihoz?
- Espiro Vector Pro van valakinek, mi a véleményed róla?