Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Espiro Vector Pro van valakinek, mi a véleményed róla? fórum

Espiro Vector Pro van valakinek, mi a véleményed róla? (beszélgetés)

2. kohazia (válaszként erre: 1. - 81móni)
2013. máj. 14. 22:10

Szia!

Nekem ilyen van pirosban. A lányom már 15 hónapos. Én nagyon szerettem a mózeskosarát, babám télen született és bundazsákban volt benne. Magas a kocsi a kerekei miatt és ez is jó.A mózest kb 7 hónapos koráig használtam, utána a sportrész. A hordozóját 1 éves korig használtam. de ez baba mérettől is függ.(a lányom most is 10,5 kg) Autóba is tettük a babakocsit, kisebb csomagtartóba le kell venni a kerekeket, de csak egy gombnyomás. Vidéken, város széle felé lakom, és a járdák csapnivalóak, viszont ilyen nagykerekű kocsival nem volt gondom, egy kézzel is könnyen irányítható.

Hibák: a sportrészen csak 3 fokozat van, alszik benne vígan, csak eleinte a legülősebb túl meredek volt, a 2.fokozat pedig túl fekvős, de átvészeltük ezt az időszakot is.

Felfújható kerekek, akácosban tüskét fogtam, szerelni kell, vagy belső csere(kb 900 ft/db, kerékpárosboltban).Ha van még kérdés priviben kérdezz.

2013. máj. 13. 14:49
Szeretnék jó,és rossz véleményeket is hallani,mivel ilyen babakocsit szeretnék venni! Melyik részét meddig használtátok ,milyen vele a közlekedés boltokban,mennyire stabil a váza,milyen a teleszkópja,mekkora a bevásárló kosara,ti melyik színt választottátok,a zöld és kék színe élőben milyen színárnyalatra hasonlít (élőben nem tudom megnézni,a kerekei nem túl nagyok,mennyi a hátsó kerék közötti távolság? Minden érdekelne róla!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook