Espiro Vector 4 Air *VS* Titi Triton 3in1 babakocsi tapasztalatok (beszélgetés)
ha most venném, akkor az espirot venném, báááááááár, ahogy elnéztem a bevásárlókosara elég kicsi, a titinek meg óriási, ezt nem cserélném el, az tuti...:o)
én neten rendeltem újonnan, de mondom a titivel is elégedett vagyok, de ha emeleten laktok akkor mindenképp az espiro!...:o)
majd írd meg melyik lett:o)
köszi a tippeket! a kettő közt a különbség valóban: ár (espiro 20 ezerrel drágább komplett szettben) súly (espiro 4 kg) - hozzáteszem, hoyg a harmadikon lakunk per pill:SSSSSSSSSS, és az espiro design-ban talán szebb, de az már csak részletkérdés:)
boltban vetted, vagy neten rendelted? vagy használtan?
köszi még egyszer!
ja, és még valami, sokkal magasabban ül benne a baba, mint a többi általános kocsikban, nekem ez fontos volt, hogy ne legyen olyan lent, így is elég benzingőzt szív szegény...
a nagy kerekei miatt jól lehet felmenni a lépcsőn vagy bármin, én húzni szoktam, mert úgy a legkönnyebb, viszont elég széles, így nem férünk be mindenhová...
szia, nekünk titi triton van és én meg vagyok vele elégedve. a mózes részét még nem használtuk, remélem hamarosan fogjuk, de a sport részével minden rendben. a bevásárló részét meg egyszerűen imádom, hisz olyan nagy, hogy minden belefér egy piacozás alkalmával, iszonyú nagy és kényelmes megoldás, hogy nem kell külön szatyrot vinni, csak dobálom bele a cuccokat. az első kerekei néha nehezen forognak, mintha beakadnának, de attól még könnyen navigálható, bár néha elég bosszantó. amúgy csak ajánlani tudom, mert nekünk bevált. igaz a súlya nem a legideálisabb, de nekünk ez most nem szempont mert földszinten lakunk, viszont a villamosra feltenni nem egyszerű, de általában mindig segít valaki...nekünk narancssárga színű van, valahol a babanaplóban találsz róla képeket is, februárban vettük...
ha most kéne babakocsit vennem, akkor ennek a könnyebb változatát venném meg, az Espiro Vectort, mert nagyon könnyű a váza és az fontos...
remélem tudtam segíteni valamit:o)))
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet espiro vector 4air babakocsit kapni?
- Milyen babakocsi? 4Baby Izzy vagy Espiro Vector 4 Air?
- Chipolino Gemma Vip, vagy Titi Triton babakocsi?
- Mi a véleményetek az ESPIRO MAGIC 4 babakocsiról?
- Van valakinek Espiro Vector 4 Air 2012 3 in1 babakocsija? Kérlek segíts!
- Hol lehet alkatrészt beszerezni Espiro Vector4 lite babakocsihoz?