Esküvőt olcsón kreatívan (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Esküvőt olcsón kreatívan
Szia!
Nekünk a rokonok hazajuttatása sem egyszerű.
ez alapján, lehet, hogy inkább az appot kellene ajánlanunk (plusz akkor nem mi fizetjük..). Van itt olyan aki előre rendelt sofőrt az esküvőre? Olyan, aki a Sofőrhívót használta? Tapasztalat?
Köszi! Ny.
Sziasztok!Nekünk a nagynapotok.hu készítette a filmünket. Nem mondom, hogy a legolcsóbbak voltak, de elégedettek voltunk velük. Időben érkeztek, és addig voltak, amíg volt mit rögzíteni. Most nyilván éjjel 1 után már nem olyanok és azok készülnek aminek sok értelme lenne. :)
De a filmjeinket azóta is megnéztük vagy 5000* :)
Sziasztok!
Ősszel szeretnénk házasodni és mindenképp ajánlott embereket kérnénk fel az esküvő lebonyolítására. Olvasgatom itt is ott is az ajánlásokat és utánanézek. Dj-nk már van és a vőfély szerepet vállalja egy családtag. Fotós és dekoráció ügyben, ha tudtok jó embert ajánlani, azt nagyon megköszönném!Mivel látom reklámozni nem lehet, ha weboldalt stb írnátok, azt küldjétek a bakesziszosz@gmail.com-ra. Köszönöm
Sziasztok Valaki jön közületek a Wedding Pop-up Bazárra?
Holnap lesz, Brody Studios-ban
Ha valaki jönne, az írjon!
Sziasztok!
Én hangosítást, és DJ-t tudok nagyon ajánlani a nagy napra. Nekünk ez maradt meg a legjobban az estéből.. :) Nekem szerencsém volt a választásban, mert fél éve a barátnőm esküvőjén találkoztam vele először. Nem csak az esti mulatságot tartotta, de a szertartást is kérésünkre hangosította. Korrekt áron dolgozott, nekünk egy előzenekarunk is volt előtte, azt is bekötötte. Külön jó volt, hogy előre személyesen egyeztettünk a helyszínről, odament megnézni, hogy hogy lehet a legszebbé varázsolni. Kiválaszthattuk, milyen színben szeretnénk a termet, gyönyörű lett. A barátnőm esküvőjét is ő csinálta, így arról is mutatok képeket. Külön fontos volt, hogy nem az ő saját stílusát játszotta, hanem kérhettünk zenéket, és küldhettünk szabadon listát, miket szeretnénk hallani. Megénekeltetett bennünket, és mind a két buli fantasztikusra sikeredett. Akinek esetleg segíthettem, küldjön egy e-mailt, és elküldöm privátban a telefonszámát, és tudok mindkettőről képeket is küldeni. (címem: regi012@citromail.hu)
Remélem segítek ezzel is valakinek.. :)
Sziasztok!
Fótós vizsgamunkámhoz keresnék Budapest és vonzáskörzetében esküvőt.
Ha szeretnétek fogni a költségeken jó megoldás lehet Számotokra.
Részletek a shobu26@gmail.com címen
Sziasztok!
Van néhány fátylam, boleróm, kesztyűm. Újak és eladóak. Részletek priviben.
Sziasztok van jó néhány menyasszonyi ruhám koszorúslány ruhám és egyéb esküvői kiegészítőm aki szeretné olcsón megúszni ezt a költséget érdemes lehet neki megnéznie. Képek a ruhákról priviben.
Üdv.:
R
Sziasztok!
Videós vizsgamunkámhoz, 2015 március végéig keresek esküvőt Budapesten, esetleg Pest megyében, hogy életetek egyik legfontosabb pillanatát kisfilmként (és költségmentesen) örökítsem meg Számotokra.
Ha nem gondoltatok rá, vagy egyszerűen csak eddig "nem fért bele a keretbe",itt a remek alkalom! :-)
További részletek, válaszok: igenfilm@gmail.com
Szia Gulika,
Szerintem a Marabu tollban fogsz találni ilyen tollat. A neten én itt kérdeznék utána: interformgabor.hu
Én láttam barnát, igaz, ez világosabb mint a csoki, de szerintem, ha fekete tollal kevered, akkor a hatást el fogod érni. Bár, biztos vagyok benne, hogy a virágboltokban, esetleg táncruha készítők tudnak neked segíteni, másnem tollfestés kérdésben! Ezeket a hupilila cuccokat is festik, nem hiszem, hogy nagy ördöngősség lenne a technika házilag.
Egyébként, ha nem veszitek tolakodásnak, ajánlanám saját blogomat, ahol sok tippet olvashattok. Még csak most kezdtem el, folyamatosan bővítem: [link]
Szia Balogera!
Szerintem bármelyik anyakönyvi hivatalban lehet szerdai napon házasságot kötni, ha egyébként van szabad időpont. Én BAZ megyében vagyok anyakönyvvezető egy kis településen. Nálunk is (vasárnap kivételével) bármelyik nap lehet házasságot kötni. Hívd fel azt a hivatalt, ahol esküdni szeretnétek és megmondják mit és mikor lehet.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Tudja valaki, hogy hol lehet szerdai napon házasságot kötni? (Két tanú, nem igazi lagzis esküvő...) SOS!!!
Sziasztok!
Berta bridal eskuvoi ruhak utan nezelodok, de nem nagyon talalok Magyarorszagon boltot, ahol foglalkoznak vele. Vki vmi tipp?(mondjuk lehet nincs is meg nalunk) :(
Szia!
Bár én ilyen csokorról még nem hallottam, de nekem sem élő vrágos csokrom lesz hanem gyöngyből lesznek, érdemes megnézni és szintén környezetkímélő.
Sziasztok!
Esküvői csokorral kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Most már elég aktuális a téma.
Már egy ideje nézegetjük az egyik barátnőmmel a különlegesebb csokrokat, mert mindkettőnknek nagyon tetszenek ezek az eredeti, környezetkímélő megoldások, amik papírból készültek.
Most tépelődöm, hogy merjek-e ilyen csokrokat rendelni, mert még senkitől nem tudtam meg ezzel kapcsolatban tapasztalatokat. Annyit tudok, hogy főleg a külföldi párok szoktak ilyen jellegű dolgokat kérni.
Én nagyon szeretnék ilyen dekorációt minden esetre.
Nektek van valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi a tanácsokat!
CsillagTM, neked mi a bajod az emberekkel itt?
Ahogy olvasom a hozzászólásaidat itt mindenki hülye csak Te vagy okos.
Ezt csak a bőbeszédű "mindenképp" válaszodra írtam...
További ajánlott fórumok:
- Lefújta az esküvőt, mert meghíztam
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Csak kreatívan! Mit lehet kezdeni a bébiételes üvegekkel?
- Hogy oldjam meg kreatívan, ha a párom engem kért karácsonyra?
- Hogyan tüntessük el a kisgyermekek falfirkáit a falról, olcsón és mégis kreatívan!