Hogyan tüntessük el a kisgyermekek falfirkáit a falról, olcsón és mégis kreatívan! (beszélgetés)
:)
egyetértek!
:)
És ha már csajaid vannak...és esetleg apuka kissé ügyes kezű....valami hasonló felfogató?
Bár ez függöny elkötő.....de kis fantáziával....bárhogy felhasználható:)
háááát valami matt festék....mert a fényesen csúszik a kréta......A sarkába mutatós óra?...mint a boltin?....
Vagy....teli(nem üveges)ajtóra felszerelni egy hengert.....egy fém lemez csíkot alá....majd lejjebb is egy ilyen fémlemezt...A hengerre rátenni egy tekercs olcsó tapétát,vagy a metróban láttam olyan tekercspapírt,amit piknikkor terítőként használnak...
Szóval rá tenni a hengerre....be fűzni a fémpálca alá.....majd alul is befűzni......tele lehet rajzolni....ha megtelt letépni mint a bevásárló listát:))))
mosható falfesék! min. 2 rétegben!
a foltra falvédő...
a beborított lap amire rajzolhat nekem is tetszik...
szerintem viszont jobb teljesen leszoktatni erről...
nálunk zsírkrétával avatta a vanília sárga falat, büntiből el lett rakva a rajzkészlet egy időre és csak felügyelettel kapta vissza....
na látod erre nem is gondoltam táblát alakítani ki nekik a falon kösszi ez nagyon tetszik :-)
szerinted milyen festékkel kell lekenni tábla hatású legyen ,ha már itt tatrunk csináltatok hozzá egy buli keretet is ,tetszik mert bármikor gyorsan lemosható a felület :-)
köszi a ötletet Anita
Szia!
És ha raknál fel egy nagy fa lapot,csak nem osb....hanem olyat aminek sima a felülete.....le kenni zöldre vagy feketére....és krétát tennél oda nekik?....mint a suliban?....Még sulist is játszhatnának:)
legyen egy fal amit bármilyen formában filcezhet, stb
megnyugszik tőle
sőt készítsetek rá közösen nagy virágokat egyebeket
élvezni fogja
nekünk hat év alatt az alap lett tovább gondolva, már matricák is vannak rajta, annyira egyedi, hogy mindenki szereti :)
A rajzolástól én se akarom elvenni a kedvüket ,ezért most ha rajzolni akarnak a farra valahol gyorsan odavezetem a wc falához az fehér ott nyugottan firkálhatnak kedvükre :-)
azt gyorsan és könyen le lehet meszelni,eddig bevált azota nem firkálnak más falra .
a papít ők is letépik ha lelteszek
Mi oda raktuk a csomagolópapirt ahova rajzolni szokott ( annak idején ) de nem tetszett neki és letépte és továbbra is a falra rajzolt.
A kisfiam meg mindig az ajtó mögött.
én egyszer láttam, pont ilyen kisgyerekes háznál, hogy parafát raktak a falra, arra pedig csomagolópapírt, amire rajzolt a gyerek. ha tele lett, lecserélték.
Nálunk is elkelne, csak az én lányom nem egy helyre rajzol, hanem ahol éri :D úgyhogy nálunk festés lesz nemsoká sztem :)
üdvözlök mindenkit ebben a forumban hasznos ötleteket várok hogyan védhetjük meg a falat a kisgyermekek firkálásaitól.?
egyik délután arra jöttem hazza két kis lányom csunyán tintával össze rajzolta a nagyszoba falát ,probáltam lecsiszolni de sajnos megkopott a falfesték így arra gondoltam a párromal rakatok fel osb lapot (préselt faforgács lap ) önmagában még az nem szép a falon ,ezért hulámosra vágatom tetejét és öntapadós matricából vágok ki virágokat rá díszítésként ,ti mit tennétek a helyembe?
festeni lenne a legolcsóbb, de nem tudnék mégegy ilyen zöldet kikeverni ,körülbelül 2 négyzet méter felületről van szó .
Szívesen veszek minden kreatív ötletet !
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- "Életveszélyes, " egy 2-3 év közötti kisgyermek nyakában a lánc, vagy nem?
- A kisgyermekkori megfázásról a tények tükrében