"Életveszélyes, " egy 2-3 év közötti kisgyermek nyakában a lánc, vagy nem? (tudásbázis)
Ha beakad valamibe, az lehet. Esztetikailag felesleges, a gyerekek nelkule is szepek, ami pedig a fogzasra gyakorolt hatasat illeti a borostyanlancnak, hat, szamomra nem beveheto.
Oszinten szolva kulfoldon meg sehol, egyetlen baban nem lattam borostyanlancot, pedig ok is fogzanak valahogy...
Nem, az nem undok dolog.. csak tudod a többség nem ezt tette!!!!
Az pedig, hogy 10-ből 9-en azt írják, hogy ízléstelen stb. stb.... na, pont ezért undok dolog! ..mert ez nem volt a kérdés része, a fórum indítója nem erre volt kiváncsi..
Azzal, hogy leírta X ember, pont ezzel sértegetett, mert a kérdés feltevőjét "minősítette" a többség, mégha nem is közvetlenül, csak közvetve!!!!
Az, hogy ki mit aggat a gyereke nyakába, magánügy..
Szerintem a többi szülőt is lehetne minősíteni, ill. a gyerekén lévő dolgokat ízléstelennek tartani. (mert ízléstelen lehet egy haj, ruhadarab v. játék... bármi) ..de gondolom itt mindenkinek tökéletesen gyereke van. Minden ízléses rajta, minden úgy jó ahogy van!!!! (legalábbis Ti így gondoljátok)...
Egyébként pedig nem értem, hogy mirt jó itt a többségnek az utálkozás, meg az utálatoskodás!
94 válaszból kb. 4 volt a kérdésre válasz. A többi pedig undok, utálatos megnyilvánulás!!!!
Gratulálok!!!!!
Drága! Nem a fórumnyitó írta!!!!:D
Egyébként nem hiszem, hogy az emberek többsége annyira álszent lenne, hogy dicsérne, közben meg hányna az egésztől. (EBBEN az esetben a borostyánlánctól) Inkább nem szól semmit!!!!
Ha állandó felügyelet alatt van, nem az. De csak egy pillanat kell, hogy a szülő szem elől tévessze a csöppséget, és máris megtörténhet a baj. Mindenki maga döntse el, megéri-e kockáztatni...
A nagyobbik lányom imádja a láncokat, amik gyerekeknek készülnek, viszont amikor negyedszerre elszakadt, nem fűztük fel többet. Erre a sorsra jutna egy aranylánc is.:(
Én nem tennék a gyerekem nyakába semmilyen láncot, mert nekem nem tetszik, de a borostyán láncról én is hallottam, és ha nekünk szükségünk lett volna rá, biztos, hogy megveszem.
A villogás témát én sem értem...bezzeg, amikor az árát megkeresem a "villógós doolgokra", azt senki nem irigyli, ugye?
szerintem oviban játszótéren mindegy arany vagy borostyán nyaklánc van a nyakában-lehet veszélyes mindkettő...amúgy az a véleményem mindkét esetben a szülő meg tudja mondani az indokot miért rakja a nyakába...
nem értem a villogás témát sem....lentebb írtam hogy talán a keresztelő miatt kap láncot a gyerek kereszttel...mert hisznek benne a szülei-csak úgy mint a másik gyerek szülei abban hogy a borostyán miatt kevésbé beteg a gyerek...én egyikben sem hiszek...csak abban az enyém nyakába biztos nem lenne való mert ő nem hagyná békén...
Ha egy gyerek teljesen egészséges,fölösleges bármilyen lánc a nyakába.
nekem két gyerek nőtt fel betegségmentesen (na jó egy-két nátha azért volt) úgy hogy nem volt nyaklánc egyik nyakába sem.Ez megint egy olyan hogy vegyenek a szülők még több olyan dolgot amire nem túl sok szükség van..
Nálunk is hasonló a helyzet. Kicsit nagyobb a nagy (29 hónapos), de mutogatja, hogy 'Bájintnak van nyakáca, Jijibabának is van nyakáca'.
Édesek :))
Csak véleményt alkottam,mindenki azt tesz a saját gyereke nyakába amit akar.Ez az Én véleményem az meg a tiéd.
No problem!
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Voltál már életveszélyben?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- A kisgyermekkori megfázásról a tények tükrében
- Mit adhatok vacsorára 1-2 év közötti kisgyermekemnek?