Esküvőre pénzt adnék, de miben? (beszélgetős fórum)
Ismerőstől hallottam, akkor még volt forintos érménk.
Százezer forint egyforintosban - egy aktatáskában, szépen lezárva. A kulcsot mellékelték.
Egy másik klasszikus: nagy dobozba kisebb, még kisebb, ... és a legkisebb dobozba a pénz. Hajtogathatsz belőle valami egyszerű motívumot is.
Vagy vegyél valami pohárkészletet, akár felespoharakat vagy pezsgőspoharat, és azt béleld ki a pénzzel. Ez persze némileg megköti az összeget is, mert általában hármasával vannak csomagolva, egy általános készlet meg két készlet, ami, ha minden poharat tízessel bélelsz, minimum 60ezer forintot jelent.
Bár szerintem az is nagy poén, ha 1-2ezresekkel tömöd meg. :D
Vagy vehetsz ugyanígy két pohárkészletet, valamivel összefogatod, de csak az alsóba teszel pénzt. Ez persze feltételezi, hogy ott állsz mellettük a kibontáskor, és szólsz, hogy az alsót is nézzék meg. ;)
Mondjuk ezek a poénok a felső tízezerrel nem kompatibilisek. ;)
Én a fiaméknak rendeltem egy dobozt, amibe mindenféle vicces dolgot lehet tenni felirattal, a méztől a gumi óvszeren át a keményítőig. Az utolsó rekeszbe lehet tenni a pénzt a köv. felirattal: "Azt mondják, a pénz nem boldogít. - Ha Titeket sem, küldjétek vissza"
Nekem ez tetszik nagyon!:))
További ajánlott fórumok:
- Ez a ruha nem túl rövid esküvőre?
- Esküvőre pénzt kér a pár. Mennyit tennél a borítékba, ha családostól mész?
- Pénzt adni esküvőre poénosan
- Esküvőre vagyunk hivatalosak és pénzt szeretnénk ajándékba adni, tudtok valami ötletes megoldást?
- Hogyan, illetve miben illik esküvőre menni vendégként?
- Esküvőre milyen ruhát adnátok egy 12 éves fiúra? Miben szoktak ott megjelenni?