Esküvőre vagyunk hivatalosak és pénzt szeretnénk ajándékba adni, tudtok valami ötletes megoldást? (tudásbázis kérdés)
Gyertek egyenessen és utánna balra,na a sarkon talizunk!Úgy jó lesz Nektek is?
:):):):):):):):):):):):)
Amúgy Veszprém megyébe lakok!Ti?
Sziasztok.Ne haragudjatok,de tegnap ledobott a gép se kép se hang és még az internet is elment,így csak most tudtam feljönni!
Jó ötleteket adtatok,a fénykép albumos az tetszik és persze a BORÍTÉK!
Manó2012!
Hova is megyünk? :)
Ez jó ötelet !!
Akár egy fényképalbumba is bele lehet csúsztatni a BORÍTÉKOT :))))
Na de kérem!
Ugye teccik' tudni, hogy ez relatív! :o)
Mi kaptunk annó fényképalbumot, és minden oldalon a fotó helyén pénz volt, meg egy nagy pénzeszsákban volt csak apró, de trükkös volt a zsák, mert az alja kinyílt így össze is kellett söpörni. :D
De mi adtunk üveges fűszertartót is,mindegyikbe pénz volt, így kaptak használati tárgyat is, meg pénzt is.
Láttam már nagy virágkosarat, és arra volt rátűzve a pénz.
Mi annó Öcséméktől úgy kaptuk hogy belerakatták lufiba.
Egy nagyon szép lufikompozíciót raktak össze és a legnagyobba volt belerakva a lóvé.
Ha sikerül találni olyan helyet ahol ezt megcsinálják akkor szerintem nagyon jópofi...és nem tudom mennyit szántok adni nekik,de akkor azt is apróban.Mondjuk ha egy 20at akkor azt csupa ezresben belerakatni....például.
Nekem ez nagyon tetszett
Ez jó!
A legkisebb dobozba meg BORITÉK!:)
Boríték! :DDD
Jaj ne hari, de ez ide kellett! :)))
Sziasztok!
Segítsetek!
Esküvőre vagyunk hivatalossak!Pénzt szeretnénk ajándékba adni,de nem akarom azt a hagyományos boritékos megoldást!Tudnátok valami frappáns megoldást?Hogy mibe vagy mire tudnánk pénzt rakni?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Szerintetek, ha csak esküvőre vagyunk hivatalosak, lakodalomba nem, akkor mit lehetne venni ajándékba?
- Matematikai feladatot szeretnénk gyakorolni, de nem tudjuk a megoldást. Az adatlapomon ott van kép formájában a feladat. Segítséget kérek!