Hogyan, illetve miben illik esküvőre menni vendégként? (tudásbázis)
Rengeteg olyan esküvő van, ami megkívánja a hosszú ruhát...
A meghívóból tudnod kell, milyen alkalom lesz az este. Ha nincs dress code, akkor is. Milyen a környezet, mikorra szól a meghívó stb.
Feketében, fehérben és tűzpirosban nem illik megjelenni, ez az alapszabály.
Megnéztem a cipőt is. ehhez a lenge ruhához, szerintem egyáltalán nem illik.
Viszont,neked kell, hogy jól érezd magad. :)
Igen a nagy képeket nem láttam az előbb,később néztem meg közelről,és tényleg nagyon hosszú.
Biztos,hogy nem tudnék benne táncolni.
Három esküvőn voltam eddig,és miniszoknyát,meg egy könnyed elegáns blúzt viseltem-amiben nem éreztem magam feszélyezve.
Szép akarsz lenni, vagy jól is akarod magad érezni? Mert ebben a ruhában, cipőben táncolni nem lesz kényelmes.
Egykébként mindkét darab szép.
Egyszer én is hosszúruha, magassarkú kollekcióban mentem egy esküvőre - egész este a lábamat ráztam az asztal alatt, táncolni nem bírtam:)
Igen,nem is kívánok befolyásolni senkit,nem biztos,hogy pórul jár a vevő,csupán nem árt az óvatosság,rengeteg rosszat hallottam már.
A magam részéről biztosan nem netről rendelném,mert szeretem felpróbálni előtte,hogy áll rajtam a ruha-valamint látom,hogy milyen az anyaga,meg tudom tapintani,stb.
Hát nem tudom-50 negatívnál én nem vásárolok!
Mást küld a csomagban,minőségi kifogások,stb...
De mindenki maga tudja...
Mondjuk ez igaz-elképzeltem,hogy mulatós zenére ebben ropni??Érdekes:oo
Bár,ahogy az eladó értékeléseit olvastam,mire megkapja a vevő a ruhát-lehetséges,hogy egy méterrel rövidebbet kap:DD
A ruha jól néz ki,de ha ettől az eladótól vásárolnál,előbb megnézném az értékeléseit,és annak tükrében óvatosabb lennék:oo
A cipő is nagyon csini.
A ruha nekem nagyon tetszik, de én egy szandált vagy legalábbis valami könnyedebb cipellőt választanék hozzá.
De ez csak az én véleményem :)
Aranyos a ruha.Szerintem az anyaga dönti el,h alkalmas-e alkalmi viseletnek,mert valljuk be,egy esküvő az alkalom.:-)))
Ha olyan,emilyennek a képen tűnik,szerintem mehetsz benne simán!
Nem néztem meg, de fontos, hogy a meghívónak milyen az anyagi helyzete.
Nem jó, ha bármilyen formában kilógsz a sorból.
Egyébként abban, amiben jól tudod érezni magad :)
További ajánlott fórumok:
- Illik ilyen bordó ruhában vendégként esküvőre menni?
- Polgári esküvőre, illetve nyitótánchoz (keringő) keresek szép, romantikus, lassú zenéket. Tudsz javasolni...?
- Esküvőre pénzt adnék, de miben?
- A nyuszik meg tudnak fázni? Ti miben szállítjátok őket ilyenkor illetve télen?
- Esküvőre milyen ruhát adnátok egy 12 éves fiúra? Miben szoktak ott megjelenni?
- Mit jelent az hogy pék-cukrász technikus, illetve miben különbözik ha nincs technikusi végzettség?