Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Esküvőre milyen ruhát adnátok egy 12 éves fiúra? Miben szoktak ott megjelenni? fórum

Esküvőre milyen ruhát adnátok egy 12 éves fiúra? Miben szoktak ott megjelenni? (tudásbázis)

2013. ápr. 27. 17:12
Fiúkat a már leírt szokásos alkalmiban-)no azért lehet túrbózni fiúknál is pénztárcától függően láttam már olyan Bocskait kisfiúméretben akár halvány drapp szinben hogy majd megszólalt:)-a szertartásrész után pedig sokan átöltöznek vászonnadrág csini könnyű laza inggel elegánsabb pólóval stb....
2013. ápr. 27. 16:27

Sajnos a fiúkat kevésbé lehet öltöztetni:((

Azért valamilyen elegáns márkás üzletben biztos találsz különlegesebbet...jó pénzért.De amilyen hamar kinövik,..kérdés,érdemes-e:)))

2013. ápr. 27. 13:36

Én is ezekre gondoltam, de hátvan van valami más extra ruha is, amit fel tudnak venni ilyenkor.

Csak azért kérdeztem, mert a női alkalmi ruhák határtalanok. Szinte bármibe lehet menni, ami alkalmi és csinos.

2013. ápr. 27. 13:32
Sötét nadrág és cipô, fehér ing; a csokornyakkendô sem mutat rajtuk rosszul.
2013. ápr. 27. 13:26
Az enyém öltönyben volt anno.De lehet sötét nadrág,világos ing(nem feltétlen fehér,de nyilván az van a suli miatt)és egy jó kis mellény rá.De jó időben elég az ing és lehet hozzá nyakkendő ha hajlandó felvenni:)))
2013. ápr. 27. 13:25

A szertartásra szerintem egy inget, fekete nadrágot, ünneplői cipőt. Még fekete 'mellényt' is szoktak.

Ha a 'bulira' is hivatalosak vagytok, akkor oda pedig olyan ruhát amiben jól tudja érzni magát.:)

2013. ápr. 27. 13:17
Esküvőre milyen ruhát adnátok egy 12 éves fiúra? Miben szoktak ott megjelenni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook