Esküvőre köszönetajándékhoz kellene jó ötlet! (beszélgetés)
12. annaluca
2010. jan. 19. 21:20
Mi egy borospoharat kaptunk, amire a pár monogrammja volt gravírozva.
11. Kata75 (válaszként erre: 1. - Ritaanyu)
2009. febr. 28. 13:47
Szia!
Nem tudom mennyire aktuális még, de ezzel kapcsolatban írtam egy hosszabb privit:)
10. Veronika27
2008. dec. 9. 13:06
Szia!
Nezd meg az adatlapom! Mezeskalacs, kicsit maskepp!:)
9. Timó21
2008. dec. 5. 16:06
Szia!
Hűtőmágnest is szoktak adni saját képükkel. Ha gondolod privibe irok neked olyan oldalak címét ahol sok ilyet találsz.
8. waalee (válaszként erre: 7. - Zezsua)
2008. dec. 4. 17:10
Sziasztok! Én mint vendég nagyon ötletes ajándékot kaptam egy barátom esküvőjén. Ez egy úgynevezett "szívszemüveg" : ) olyan, mint egy 3D-s szemüveg, de ha belenézel, mindenhol szíveket látsz. Elég vicces. Mindenkinek ráírták a nevét az egyik szárára és ki volt rakva az asztalra.
7. zezsua
2008. nov. 21. 12:07
Mi egy üveg fehér bort kaptunk a fiatal pár fényképe volt rajta,és egy mézeskalácsos tulipán a fiatalok nevével,igaz itt nagyon hagyományos gyönyörü esküvő volt.
6. 35556e805c
2008. ápr. 28. 15:42
Mi nem csinálunk ilyet,mert 250 főre egy vagyon lenne :( még legkisebb apróság is.
Egyébként olyat is hallottam, hogy tüllbe volt vmi csoki csomagolva
5. Szapi
2008. márc. 12. 19:44
Két éve kaptunk az ifjú pártól egy kis üveg pezsgőt, amire rászitázták a fényképüket. Szerintem kedves ötlet.
4. 3a903e18a5
2008. márc. 8. 20:30
Szia! Én vendéglátásban dolgozom (vagyis most gyeden vagyok) pár esküvőt végig melóztam és nagyon kevés pár volt,aki adott ilyen részletekre... Talán egyszer volt,hogy organza vagy selyem anyagból tatyót csináltak és abba ki illatos száraz virágot raktak. Mindegyiken kis névre szóló kártya volt,így az ültető kártyák is le voltak tudva.
3. erika385
2008. márc. 1. 21:00
Leginkább kis mézeskalács szivekről hallottam már amin az ifju pár neve van és átlátszó fóliába van csomagolva.
2. ritaanyu
2008. febr. 25. 14:20
:)
1. ritaanyu
2008. febr. 25. 13:25
sziasztok! van aki köszönetajándékot csináltat vagy készít az esküvőjére? szerintem nagyon édes kis ajándék! nem?nektek milyen lesz ?és mit tesztek bele ill rá?
További ajánlott fórumok:
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Esküvőre hívtak. Fekete alk.-i nadrághoz kellene női cipő, de eü.gondok miatt csak lapostalpú és hosszított szárú jöhet szóba.Ötlet?
- Esküvőre vagyunk hivatalosak és pénzt szeretnénk ajándékba adni, tudtok valami ötletes megoldást?
- Esküvőre vagyok hivatalos, a lagziba nem. Ajándék ötleteket szeretnék! Amit nem mindennap használnak, de én jutok róla eszükbe
- Tud valaki olyan verset, melyben a gyermek elbúcsúzik a szüleitől? Esküvőre kellene!
- Ismeri valaki a férj és feleség humoros 10 parancsolatát?Esküvőre kellene.