Esküvőn történt meg (beszélgetés)
Igen, sajnos ez is előfordult néha,de szerencsére ez a ritkább.
Láttam már olyat is(igaz, nem élőben), hogy a komplett násznép a medencében kötött ki! 😂
Bennünket 23 óra körül otthagyott a fotós. Még azt sem mondhatom, hogy hívást kapott, mert nem volt még mobil.
Úgyhogy onnantól semmi fotó nincs.
Igen, tudom. Később elkezdték mutogatni, hogy Romániában mennyi baba születik rendellenességgel...
Azért említettem ezt a 2 esetet, mert ebben voltunk érintettek, így ezekkel a betegekkel beszéltünk erről.
Nemcsak ezt, sokan mondták, hogy Csernobil miatt született beteg vagy halvaszületett gyerekük, városunkból még a 90-es években is sokan jártak Szegedre, hátha ott nagyobb szerencséjük lesz.
Persze az sincs kizárva, hogy a sikertelenséget vagy saját betegségüket Csernobilra fogták.
Igen, aztán néhány év múlva csodálkoztunk a sok pajzsmirigy betegen és daganatos betegeken.
A legtöbb onkológus a 80-as évek végén konkrétan állította, hogy emiatt beteg az ember:(
Nekünk csak 2 tanús esküvőnk volt egy fotóssal.
De végig nevettük, poénkodtuk.
Február eleji esküvőnk volt, nagyon szerettünk volna havas képeket,ehelyett meglepően meleg tavaszias idő volt.
A necc harisnyám folyamatosan lecsúszott, mert nem az alakformáló alá húztam, folyton húzgálni kellett. Pécsváradi várban volt a fotózásunk,ahol bele akadt a cipőm sarka a bejárati hídba és eltört. A nyakláncomról kiderült, hogy nem titán hanem bizsufém amire allergiás vagyok, folyton vakaroznom kellett.
Fotózás után ebédelni mentünk a 2 tanúval.
A levesnél tök örültünk,hogy mekkora adagot adnak ott. Aztán a második fogásnál, kiderült,hogy azt meg csak mutatóba adnak 🤦♀️ ott hagytunk egy vagyont és éhesen jöttünk el. Süti már nem volt,így átmentünk a cukrászdába,haza felé meg a dönereshez ugrottunk be 😂
A buli a foldszinten volt, es feljott a masodik emeletre.
Pedig valami utemes zajt biztos hallott,a folyoson levo kanape nem were volt tervezve.
Es elfutottam aluloltozve, a ferjem meg felranrotta a gatyajat, es biztositotta a Holger, hogy a kuzinjw nincs vele az emeleten.
Egy vendeglatoiskola kolesz, suli es gyakolokonyha epuleteben volt az eskuvo.
Felmentunk a legfelso emeletre kefelni, ahol eleg Nagy szenvedely volt hirtelen, es a volt-ferjem osszes gombja lessakadt az ingerol. Atlapot inggel tert vissza, Ami nem volt olyan Gaz, meet utana hazamentunk egy barati parral, es a mask parbol a final elvessett egy (baby mindketto) cipoje a labarol.
De az igazan ott torrent az volt, hogy valaki kereste a ferjet. A bulk a foldszinten volt, es fol jott a mask feljott fe
További ajánlott fórumok:
- Írj 3 pozitív dolgot, ami ma történt Veled! (És gyere vissza holnap is!)
- Szerintetek mi történt a malajziai repülőgéppel?
- Vesztetek már össze csúfosan anyósotokkal? Mi történt utána?
- Mi történt ma veled, ami apró kedves dolog, de felvidított?
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!!