Esküvői ruha, avagy kinek milyen az álomruha? (beszélgetés)
szia Sims!
Nekem van eladó mennyasszonyi ruhám összes tartozékaival ha érdekel, gyere el nézd meg :) írj
Alexa
Sziasztok!
Eladnám gyönyörűszép menyasszonyi ruhám. tűllszoknya alj és abroncs hozzá jár :) Erzsébet királyné fazon. hátúl fűzős.tehát bármilyen méretre jó. elképesztően mesés hófehér ruha. Gyere el próbáld fel és nem akarod majd levenni :)
Az árba beletartozik a hozzátartozó szütyő, fátyol, kesztyű,gyűrűpárna
ár: 70.000ft
Esküvőre készen állsz, csak a cipőt kell megvenned :)
Ha kiváncsi vagy a rucira bátran hívj:
0670/4171157
e-mail: alexia1717@freemail.hu
Alexa
Nálam csakis eredeti Maggie Sottero ruha jöhet szóba!
Fűzős, nagy szoknyával.
Remélem hamarosan fel is vehetem! :)
köszi!
Ennek is volt nagy uszálya, csak a képen nem volt kiengedve. Az is végig az ezüst szállal díszítve...
És a fátylam is majdnem földig érő volt :)
rám alapozót nem is kent épp a meleg miatt
szememre meg annyira natúr sminket rakott (ő mondta is, hogy egy menyasszonynak nem kell hivalkodó smink, az csak mellékszereplő az összhatásban), hogy végül én kértem, hogy legalább egy kicsi színárnyalatot tegyen a szemhéjamra. Így rakott rá egy halvány lilát, na az lett a tuti, így már nagyon tetszett. És csak közelről lehetett igazán látni, messziről csak annyi látszott, hogy szép az arcom.
hát akkor kicsit jobban ellenőrizd. :-)
amikor én voltam próbasminken, mindig kérdezte a sminkes, hogy jó lesz-e így, meg mit és hogy szeretnék...
én inkább a smink miatt izgulok, sose sminkelem magam, csak a szempilláimat, azt viszon imádom, mert jó sok és hosszú..de voltam egy két sminkesnél, elmondom nekik, hogy nem akarok erőset, csak visszafogottat, de persze a bőröm legyen kítűnő :) A bőrömet szépen megcsinálják, de a szememet elrontják, mert oooolyan sötéten hozzák ki alul felül, mintha emós lennék. Nem is értem mert nagy a szemem, és dícséri a sminkes is, erre összeszűkíti.. meg nem értem egy menyasszonynak minek olyan erős fekete vastag csík a szemére ? Miért kell hogy sötét legyen?
Amúgy én nem tudok sminkelni, de belenézek a tükörbe, és soknak látom, páromnak se tetszene , mert rám se ismerne :) eh... és legutóbb 2500 at kért el a próbasminkért...jameg, meleg lesz csillog a bőröm az alapozó miatt, azzal mit csináljak majd? Tegnap voltam próbán volt 36 fok csillogtam ,meg esett le rólam a festék, leizzadtam, szemhéjamat festette de már a szemem alá került a festék :D bocsi a regényért, csak SEGÍSÉÉG :D
felraktam egy képet :)
a ruhán az inda-minta ezüst szállal volt varrva, gyönyörűen csillogott :)
Egyszerűt szerettem volna, végül egy másik, szépséges ruhám volt uszállyal, amit végül a "remek" idő miatt nem tudtunk lehajtani, és a templomban is megfeledkeztünk róla... :)
Kölcsönzött ruha volt egyébként, most sem vennék újat, nem is varratnék, bár így is horror összeg volt.
Nekem abszolút meghatározó volt a ruhám. Amúgy is életem egyik legboldogabb napja volt, de a ruhámban annyira jól éreztem magam, hogy ez kívülről is sugárzott rólam. Mindenki azt mondta, még sose láttak ennyire kivirultnak, nagyon pozitív jelenség voltam aznap :)
A ruha szerelem volt első látásra, mutattak másokat is, de én le se tudtam venni róla a szemem, olyan gyönyörű volt számomra. Mikor először felpróbáltam, tudtam, hogy ez az enyém, rámöntötték! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen stílusú volt az esküvői ruhád? Vagy majdan milyet szeretnél?
- Mi a véleményetek a naplómban látható esküvői ruháról? Szerintetek jó ötlet?
- Megoldható szerintetek, hogy esküvői frizura+smink készítésre már eleve a menyasszonyi ruhámban menjek a fodrászhoz?
- Esküvői ruha szokás mit illik s mit nem...
- Megbízható ÉS olcsó esküvői fotóst, sminkest, fodrászt, ja és ruhakölcsönzőt keresek...tapasztalatok?
- Mikor célszerű megvenni/ bérelni az esküvői ruhát?