Megbízható ÉS olcsó esküvői fotóst, sminkest, fodrászt, ja és ruhakölcsönzőt keresek...tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Szia CsillagTM!
Ha még mindig keresel fényképészt, akkor én tudnék neked egy házaspárt ajánlani, akiknél a fotókat a feleség, a videót a férj csinálja. Árban jók és minőségileg is szuperek! Nekünk is ők csinálták múlt hónapban a képeket és a videót is!
Ha érdekel írj privátba.:D
Sziasztok!
Ha még nincs sminkesetek a nagy napra, szeretettel, szakértelemmel és profi termékekkel várom a jelentkezéseteket!
Helló!
Mi nemrég házasodtunk. Esküvői fotósunk Redl-Nagy Zoltán volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Megbízható, precíz és hihetetlen minőségűek, kreítívak a képei. Én albumot is rendeltem a kedvenc képeinkből tőle a végén. Nem a legolcsóbb az biztos, de ha a minőség számít, akkor ő a legjobb választás. Ez az oldala:
www.eskuvőifotozas.hu és a másik: www.redlart.com
Őt csak ajánlani tudom Neked. Szerintem olcsón dolgozik és nagyon szépen.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán keresek egy nagyon megbízható jó fodrászt, akire a festést bátran rábízhatnám!
- Budán, II, XI, XII. kerületből keresnék megbízható, jó fodrászt! Segítenétek?
- Gyulán tud valaki megbízható, jól dolgozó fodrászt?
- XVII. kerületben ajánlanátok egy jó fodrászt, aki Londával dolgozik és megbízható a munkája?
- Olcsón és megbízhatóan dolgzó férfi fodrászt keresek Újpesten, esetleg a XIII. kerületben.
- Kecskeméten ajánlanál ügyes, megbízható fodrászt, aki sötét hajból tud csinálni szép, világosbarnát?