Nyíregyházán keresek egy nagyon megbízható jó fodrászt, akire a festést bátran rábízhatnám! (beszélgetős fórum)
4. mkjudit (válaszként erre: 2. - Mrs_soprano)
2011. márc. 24. 08:58
Csak a töve természetes sötétbarna,már több mint egy éve szőke csak mindig sárgás-vörös. Most legutóbb 8-as színnel volt festve,ezért nem gondolom,hogy nehéz dolga lenne,csak magamnak nem tudom megcsinálni amit szeretnék.Kérdezd meg légyszíves ,hogy mit gondol róla? Köszönöm
3. Kamillka (válaszként erre: 1. - Mkjudit)
2011. márc. 24. 08:18
Szia!
Szerintem menj el a frufruba. Ha érdekel, meg tudom adni a fodrászom számát. Nagyon ügyes:-)
2. mrs_soprano
2011. márc. 24. 08:16
Szia!
Sógornőm fodrász, nekem is ő festi és nagyon jó a munkája:)
Egyszer nekem is le kellett szívatni hogy élénk vörös meg fekete legyen a hajam és szépen megcsinálta.Ha gondolod megkérdezem tőle hogy meg lehet-e csinálni egy alkalom alatt hogy olyan színű legyen a hajad?!Mert bizony lehet hogy egy szívatás nem lesz elég egy sötétbarna hajhoz hogy olyan legyen a hajad mint Claudiának
1. mkjudit
2011. márc. 24. 07:05
Adjatok tanácsot kihez mehetnék,aki meg van elégedve a fodrászával privibe elküldené az elérhetőségét? Sötétbarna hajamat szeretném olyan szőkére varázsolni,mint Liptai Claudiának van. Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Hol kaphatnék Nyíregyházán Mátrix hajfestéket, vagy ismertek-e olyan fodrászt, aki ezzel dolgozik?
- Kombinált teszt Nyíregyházán. Mennyire megbízható?
- Ki tud ajánlani tapasztalt, megbízható nőgyógyászt Nyíregyházán, aki rendel kórházban is?
- Tudtok nekem ajánlani egy megbízható kozmetikust Nyíregyházán?
- Tud valaki ajánlani egy megbízható és alapos magánbelgyógyászt Nyíregyházán?
- Tud valaki Nyíregyházán megbízható fül-orr-gégész orvost magánrendelésen? Köszönöm!