Milyen stílusú volt az esküvői ruhád? Vagy majdan milyet szeretnél? (beszélgetés)
én meg a második ;)
én varratom, a ruha fölül alakkövető, csípőtől bővül, lágyan esik, tiszta fehér, és magyaros motívumok lesznek benne, szóval ez egy amolyan modern magyaros hangulatú ruha lesz :)
Idén én leszek az első hozzászóló e témához.
Nos, 2010 szeptember 18.-a, a ruha magyaros jellegű, és gyönyörű. Fehér és ezüst a díszítése. A vőlegényemé pedig fekete és ezüst díszítésű.
Az ára is fantasztikus.
Molett, nőies típusú lányoknak (vékony derék, de van cici, csípő, és popsi) ajánlom. Kiemeli amit kell, és takarja amit nem ;)
háhá, látom, én már írtam ide. Szóval idén volt az esküvő.
2009-es fehér Demetrios ruhám volt, rajtam volt először. Pántnélküli, kövekkel kirakott, csipkés, uszályos. Kis abroncs volt alatta, nem akartam nagy, muffinszélességű abroncsot.
Szép volt, imádtam. :)
Lesz! :)
Hófehér San Patrick Palermo. Olyan hercegkisasszonyos stílusú.
Sziasztok!
Még nem jártam itt, de május 9-én lesz az esküvőm, ezért megosztom veletek a képemet:) 3 hete foglaltam le a ruhámat. 2006-os Cosmobella. Mondjuk nem érdekel, hogy mi a neve, felőlem akár no name is lehetne, de nagyon jól áll:) Tettem fel róla képet. Persze ez jól ki van retusálva, meg minden, de élőben is csodaszép. Viszont én nem kértem rá azt a bumszli virágot.
Az ára ugyan húzós, de hát egyszer van esküvője az embernek, legalább is fehér ruhás:)
nagyon jó ötleteid vannak, garantáltad a meghívódat.
:)
földig érő Ó arany színű míder fűzős ruha stólával...
nagyon kényelmes és szexi volt...
És hogy ne legyen off.
Nekem hagyományos abroncsos fehér ruhám volt, kerültem a fidreket-fodrokat, a hajamban virágdísz volt. Meggyőződésem, hogy nekem olyan korban kellett volna élnem, ahol ilyen stílusú ruhákban jártak a nők. :o))))))))))))
:oDDDDDDDDDDDDD
Bocsánat .....
....... kislányom, legalább egy kis fátyol ..... :o)))))))))
most mér lövöd le a poént?
na jó a terepruhához az arcfestésem szigrúan fehér lesz, a hagyományok végett.
Milyen stílusú? Reneszánsz!
;)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Gyónni szeretnél? Itt megteheted!
- Te szeretnél már babát, de a párod még nem?
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)
- Mit szeretnél Karácsonyra?