Esküvő előtt minden menyasszony ideges? (tudásbázis)
Lapos kis csipke balerina cipőben megyek férjhez kényelmesebb lesz benne egész nap.
Eddig csak gyerekosztályos cipőket próbáltam azok meg nem tetszettek.
Így a ruhám csipke mintálya alapján készítettek nekem egy cipőt.
A ruha miatt jobban aggódom mert csak jövő hónapban jön meg a cipővel eggyütt.
aZ ELSÖNÉL BIZTI
a második elmegy
a harmadik után már RUTIN
Igazd van fő az optimizmus...próbálok az lenni.
Csak ilyenkor mégis mindíg a legrosszabra gondolok.
Nekem meg a ruhám és a cipőm még külföldön van, utoljára múlt hónapban láttam akkor a ruha tökéletes volt, de a cipőm még nem volt kész.
Ráadásul 33-mas a lábam és ha nem lesz kész a cipő erre a mini lábra nem tudok cipőt venni. :/
Én az voltam.
Mondjuk a miénk csak kis esküvő és lagzi volt.Kb 10 emberrel(szűk rokonság).
A férjem még péntek éjjel éjszakás volt,és aki szombaton reggel váltotta az meg késett a váltással... :-/ Háromnegyed 6 helyett majdnem 7-re ért be váltani...Akkor azt hittem,hogy szétrobbanok az idegtől...
Énsem a mások igényein aggodalmaskodom...
Mivel ez nem az ők napjuk,hanem a MI napunk, a völegényemmel.
Nállunk sem lesz, nagy esküvő a család és pár jó barátot hívtunk meg.
Még 2 hónap de stresszelek a ruha, a cipő miatt, azon is hogy minden rendben legyen.
Szóval kicsit minden miatt.
Most, hogy közeledik az esküvő minden apró dolog miatt idegeskedek. Azt akarom, hogy minden jól sikerüljön.
Már minden levan rendezve csak pár apró dolog van még.
Normális, hogy ilyen ideges vagyok?
Minden menyasszony így idegeskedik? Vagy csak én vagyok ilyen zizi xD
További ajánlott fórumok:
- Mi van akkor, ha egy esküvőn a menyasszony nem tud és nem is nagyon szeret táncolni?
- Megoldható szerintetek, hogy esküvői frizura+smink készítésre már eleve a menyasszonyi ruhámban menjek a fodrászhoz?
- Mi a teendő abban az esetben ha a menyasszony katolikus, a vőlegény pedig nincsen megkeresztelkedve sem és katolikus esküvőt szeretnénk?
- Az esküvői vacsin mi a szokás, a vőlegény és menyasszony mellett ki ül? (Szülők vagy tanúk...vagy?)
- Volt valaki itt Pocakos menyasszony? Végig tudtátok csinálni az egészet minden gond nélkül? Én elvileg 32. hetes leszek az esküvőnkön.
- Egyházi esküvőn a menyasszony fogja-e a csokrát?