Mi van akkor, ha egy esküvőn a menyasszony nem tud és nem is nagyon szeret táncolni? (tudásbázis)
Jaj, ezt le kell írnom: Ismerős házaspár mindenképpen meg akarta mondani az ifjaknak (lányuknak és vő jelöltjüknek ) a frankót, hogy milyen esküvő legyen. Ők félre is tettek rá 1,5 millát, de folyton az ment, hogy ez majd így lesz, az majd úgy lesz, az ifjakat nem kérdezték.
Erre a lány és a srác, két tanúval elmentek egy hétköznap délután, és megesküdtek. (Szóval, hiába biztosítja a szülő az anyagi keretet, ha belepo...zik mindenbe, így járhat.)
Nálunk a vőlegény volt így ezzel. Illetve kerek perec ő nem táncol. Ez azóta is így van és nekem így is kellett és nem bántam meg.
Az esküvőn meg egyszerűen nem volt tánc. Délben volt az esküvő, utána az egész násznépnek kis vendégség, este vacsora a családdal aztán 10-11 körül mindenki mehetett haza:))) nekünk így nagyon tetszett!!!
mi magunk csináltuk az esküvőt.
mi sem vunk táncos fajták - legalábbis ez a lagzis buli nem jön be..
polgári volt és utána irány az étterem.
ott szólt olyan zene amit mi vittünk és punk tum!
és csak is olyan és azokat az embereket hívtuk akiket szeretünk...
szülők, egy nagyszülő, az én tesóm a férjével és 4 barát! a barátok közül kerültek ki a tanúk is! :)
és szartunk rá ki sértődik meg a rokonságból - senkinek nem akartul látni a fancsali képét vagy aki csak nagyzolni akart vna...
és egyedi volt és barátságos és felszabadult és mindenki kivétel nélkül jól érezte magát.
a ruhám sem volt mindennapi - ó arany....kényelmes és szexi!!!
Ebbe bele szolni nem lehet
AHÁNY HÁZ ANNYI SZOKÁS !!!!!!
nálunk is hasonló, de pont ezért a lakásvásrlást toltuk előre, esküvő csak később lesz, az kevésbé fontos.
én mondjuk valszeg szerencsésebb vagyok,mert a szüleim akkor sem szólnának bele az esküvőbe, ha ők fizetnék.
De akkor sem áll jogukban,h. Ők szabják meg milyen típusú esküvő legyen.
Felesleges ragaszkodni a zenés-táncos esküvőhöz ha így a menyasszony nem érezné jól magát.
Lehet szűk körben családdal esetleg pár barát,wellness (ha több pénz van rá) vagy csak vacsi.
Egyébként nem nagyon értem, hogy életetek egyik legszebb napját miért akarjátok elrontani másoknak vagy régi hagyományoknak való megfeleléssel, amiket nem szerettek?
Legalább ezen az egy napon nem kéne úgy bégetni ahogy a csorda akarja.
Nekem is ez a problemam: utalom a mulatos zenet, tanccal amugy nincs gond, csak az ilyen zene miatt!
Na mind1, valamit majd alkotunk (parom sem tud es nem is akar), majd lesz tipe-topa ide-oda :DDD
Ez jópofa kérdés! Én is azt vettem észre, hogy elvárják, hogy letáncoljam a kötelezőket :) Amivel nem is lett volna baj, csak én másfajta táncikáláshoz voltam szokva városi lévén. Nem ismertem a báli zenét és persze az itt dívó táncokat. Hát, tudjátok, egész éjjel táncoltattak... nos, amikor éppen csámpáztam, (mert ugye nem ismertem még véletlenül sem az adott lépéseket:)az nagyon rossz érzés volt, de csak kezdetben; mert utána rájöttem, hogy a hosszú menyasszonyi ruhám egyben áldás is - nem látszódott, hogy mit lépek... :))) a végén nagyon jól éreztem magam!
Azért így utólag örültem volna néhány olyan táncnak is, amiket én is ismerek.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Ti milyen nyitótáncot táncoltatok vagy fogtok táncolni az esküvőn?
- Volt valaki itt Pocakos menyasszony? Végig tudtátok csinálni az egészet minden gond nélkül? Én elvileg 32. hetes leszek az esküvőnkön.
- Egyházi esküvőn a menyasszony fogja-e a csokrát?