Esett már vki teherbe menses alatt? (beszélgetés)
na akor jó, de azért figyelj oda
rosszul vagy még?
szia! nem teszteltem, gondoltam majd uh... uh- meg nem néztek meg, mert azt mondták h nem oda tartozom (vidékre költöztünk de még nem jelentkeztünk be) úgyhogy semmi új
de minél többet gondolkodom, annál jobban úgy hiszem, h nincs baba a dologban. Ha nem marad el a köv mensim (ami még nagyon nagyon messze van) akkor inkább nem aggódom rajta...igyexem nem aggódni.
köszi, hogy segítettél!
na teszteltél?
vagy mi volt az uh-n?
azt írja ma van a 14. napon és 3 napja van rosszul
nálam is így szokott lenni
a 11. naptól a 15, napig fáj a hasam meg hányinger
igen igen
de szerintem pé-e van
az idő is pont jó
Hát nemtudom, én azért vettem az első tesztet mert megfordult velem a szoba, szédelegtem, nagyon sokat bírtam enni, kívánós is voltam, ugyanakkor meg émelyegtem is! Késett is a menzeszem, de ez nálam nem volt érdekes mert sose jött meg pontosan, nem lehetett kiszámolni! Viszont ezek együtt már okot adtak a gyanúra!
De mivel az első teszt negatívat mutatott megnyugodtam. Viszont mikor két hét múlva sem jött még meg, az már nagyon gyanús volt! Vettem még egy tesztet, az is negatív lett és már nem akartam elhinni! Még aznap vettem meg a harmadikat és még akkor se voltam biztos, hogy terhes vagyok mert nagyon halvány volt a második csík. A dokitól meg két héttel későbbre kaptam időpontot!
köszi a bíztatást :)
megyek fürdetni
sziasztok
én inkább csak pé-nek mondanám
holnap megtudod az uh-n ha az
igen sajnos nem megbízhatók
de ilyen korán a doki se tudja biztosan megmondani
viszont ha rosszul van, akkor már elég magas a hcg-je ha terhes és azt a teszt azért kimutatja
azért vannak rosszúl a kismamik csak a 7 héttől, mert akkor jó magas a hcg
ezeket a doki mondta
nem biztos, hogy rossz
nekem a pé nem 1 napig tart hanem vagy 5 napig és az alatt úgy fáj a hasam meg hányingerem van
Szia!
Ha nagyon biztosra akarsz menni inkább menj dokihoz, mert a tesztek simán hazudhatnak!
Én is jártam már így, de olvasd el nyugodtan a "Negatív terhességi teszt, vagy lehet ebből még pozitív" c. topicot.
Nagyon sokan alátámasztjuk a tesztek megbízhatatlanságát!
Ha nem akartok babát ne bízz a tesztben!
Nekem is ajánlott annó a gyógyszerész egy tesztet, ami: "HŰŰŰŰŰ, ez már 2 napos(!!!!) terhességet kimutat! Nagyon megbízható!" Nos, negatív lett. Két hét múlva ismét teszteltem az is negatív lett! Még aznap vettem egy harmadik féle tesztet egy harmadik gyógyszertárban, és ippeg hogy látszott a második csík! Két hét múlva a doki megállapította hogy több mint 7 hetes terhes vagyok!
Az első negatív tesztnél 3 hetes voltam!
14-en vagyok és 3 napja vagyok rosszul.. az 11-től.
sehogy nem jön ki. ezért is remélem h inkább vagy a hormonjaim vagy a diéta vagy a rendszertelendég miatt van... de elég zavaró. még a párolt borsó illatától is (3 szobával arrébb) vagy a csaki illatától, ami 2-3 méterre van tőlem émelygek és meg-meg szédülök.
addigra úgy is megtudog
az uh nem hiszem hogy látni fogja, ha van baba
de mond a dokinak, hogy mi van, hátha észrevesz valamit
ha kb 30-32 napos a ciklusod akkor a menszi első napjától számított 16-18 nappal van az ovu
ma hanyadik napon vagy?
ha tényleg rosszúl vagy akkor az azt jelenti, hogy magas a hcg-d tehát azt már lehet, hogy kimutatná a teszt
ha van otthon teszt holnap reggel csináld meg, holnap teszik fel a spirált
az is lehet hogy most van az igazi pé
én mindig rosszúl voltam pé-kor
thát a ciklusod 5. napján jártál
azt is figyelembe kell venni, hogy a sperma kb 5 napig is élhet
az is lehet, hogy a ciklusod 10. napján volt ovu
hány naposak a ciklusaid?
További ajánlott fórumok:
- Ki mekkora TSH-val esett teherbe?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Lányok, esett már teherbe valaki így?
- Ki mennyi idő alatt esett teherbe?
- Teherbe lehet-e esni menses előtt 1 héttel?
- Mirena spirál használata után, ki mennyi idő alatt esett teherbe?