Ki mennyi idő alatt esett teherbe? (beszélgetés)
Én három hónap után. Úgy hogy soha semmilyen nőgyógyászati problémám nem volt. Azt hittem egyből terhes leszek, de nem. Én is le voltam döbbenve, hogy miért nem leszek rögtön terhes, mint mindenki, aki abszolút nem számol komplikációkkal.
AZ ÁTLAG 1 ÉV, én úgy tudom, hogy az még normális.
Sokszor azon is múlik, hogy a két ember biológiailag összepasszol vagy nem. Én ebben nagyon hiszek! Persze akiknek emiatt nehezebben jön össze, ne váljanak el, sajnos nekik tovább kell várni! Akik egyéb nőgyógyászati okból próbálkoznak már több éve, azoknak kitartást kívánok.
Múltkor azt olvastam, hogy a gyerek választja meg a szülőt és ha eljön az idő akkor kérésre, kéretlenül is eljön a kis angyalka, csak türelmesen kell várni, lehet hogy még nem áll készen az evilági életre!
Azonnal, első próbálkozásra jött össze a fiam.
A lányom pedig úgy hogy vigyáztunk (megszakítással):):)
Sziasztok.
A lányom 3 hónap alatt,a fiam az első hónapban sikerült.Most a 3.babával próbálkozunk kicsit több mint 1 éve sajnos sikertelenül,de nem adjuk fel.
Szio dorika!
Sajnos pajzsmirigyproblemanak nincs feltetlenul "komolyabb" tunete.
Erdemes megnezetni,mert lehetnek sajnos "osszetettek" is a gondok.
Remelem minnel hamarabb sikerul a Baba.:)
Sziasztok!
Nálunk:
1. baba kb fél év
2.baba :több mint 1 év,7 hetesen vetélés
3. rá is több mint egy évet kellett várni,pedig szinte azonnal akartam volna babát
4. rá csak fél évet vártunk:)
Abbahagytam a gyógyszert és azonnal:)
Sokat számít szerintem az is, hogy mennyire görcsös a mutatvány... Az előző kapcsolatomban például 2 év alatt sem sikerült.
Pajzsmirigymukodest mar neztek neked?Befolyasolhatja a megtermekenyulest.
Remelem osszejon minnel hamarabb Nektek a Baba.Vagy igy,vagy ugy.:D
Remélem. Már egy csomó vizsgálaton voltunk, most találtak valami bacit v. vírust mindkettőnk vérébe, antibiotikumot kell szednünk. Azt mondta a doki, ez akadályozhatja a teherbeesést. Remélem ez után már oké lesz, mert max. inszemináció, a lombikig nem akarok elmenni. Attól félek egy kicsit. Nagyon!
A lelki megpróbáltatástól, és a sok hormon negatív hatásaitól. : (( Köszi a biztatást. : )
További ajánlott fórumok:
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Esett már vki teherbe menses alatt?
- Az elhatározástól számítva mennyi idő alatt estél teherbe?
- Ha elmúltál 35 éves, mennyi idő alatt estél teherbe?
- Fogamzásgátló szedés után, mennyi idő alatt estél teherbe?
- Mirena spirál használata után, ki mennyi idő alatt esett teherbe?