Ha elmúltál 35 éves, mennyi idő alatt estél teherbe? (beszélgetős fórum)
Nekünk meglepi-baba volt.
Ciklus rendezése miatt szedtem barátcserjét pár hétig (fog.gátló elhagyása után), hogy majd utána jöhessen Picur.
De nem várta meg, amíg rendeződik, hanem azonnal érkezett. :) a 35. születésnapomon.
Sziasztok! 40 évesen a foxi eldobása után egy hónapot védekeztünk, majd onnan számítva a második havi próbálkozás hozta meg a gyümölcsét :)
Egyetlen praktikám volt mind a kétszer, szex után gyertyáztam, vagyis gyertya állásban tartottam magam pár percig és utána is még kb 10 percet feküdtem úgy, hogy a lábaim felpolcoltam😊
De jó, gratulálok! 😀 Remélem nekem is gyorsan sikerül🙏
36 évesen elsőre, most majdnem 38 évesen harmadikra.
Drukkolok neked!:)
Gratulálok! Tényleg olyan jó olvasni, ha valakinek gyorsan összejön 😀 Az én fiam is másodszorra jött össze. Most ez volt az első ciklus, kíváncsi vagyok mikor leszek terhes...
Te szedtél valamit? Egyéb praktikák?
36 évesen második próbálkozós hónapban. Besokalltam munkában és úgy mentem haza, hogy felmondok és most csináljunk gyereket. Rengeteget röhögtünk közben mert szinte mindenre utasitottam a páromat de összehoztuk (aznap volt peteérésem és többi nap vigyaztunk is megszokásbol) remélem vidám baba lesz:) egyébként 18 évesen is második hónapban jött össze
Sziasztok! 42 éves vagyok, első baba, 3 hónap próbálkozás után Trimeszter szedése mellett. :)
Kb.5 év után,3.gyerek,38 évesen.
43 évesen 3. baba tervezett, elsőre
46 évesen második gyerek (az elso 23 évesen) majd 2 év probalkozás után. De orvosi beavatkozás nélkül.
A lanyom 5 éve elsőre jött (32 éves voltam) a fiam most 36 éves koromban fogant szinTén elsőre (37 lettem mire megszületett ❤)
(Amugy pajzsmirigy alulmukodes és alacsony progi szint mellett)
Gratulálok! :) Mindent jót Nektek és boldog babavárást, azaz babák várást kívánok! :)
37 évesen második próbálkozásra (lányom lett, 3,5 éves). 40 évesen véletlenül (védekeztünk, és úgy,de sajnos nem született ebből a terhességből élő gyerekem). 41 évesen (idén júniusban) negyedik próbálkozásra: 17 hetes vagyok, kétpetéjű ikrek, és bízom, hogy élve, egészségesen születnek majd. Mert többször nem szeretnénk próbálkozni. :-)
De jó ilyeneket olvasni! :)
Nekem is elsőre. :) 37 éves vagyok, már 8 éve folyamatosan gyogyszert szedtem, ezért mikor a Párommal eldöntöttük h jöhet a baba, még nem is reménykedtem benne hogy összejön. Azt hittem minimum lesz vagy 2-3 honap mire kitisztul a szervezetem. De a következő hónapban megfaztam, kaptam antibiotikumot es a biztonsag kedveert megneztem egy tesztel h beszedhetem e a gyogyszert, de aztan ki se valtottam mert pozitiv lett! :) El se akartam hinni, h elsőre sikerűlt, a mi Picikénk is nagyon meg akart már foggani. :) Most vagyok 19 hetes terhes.
5 év alatt? Esküszöm, nem tudom kiszámolni neked : D
De lombikoztunk 5 évig, mégse lombik babánk van, mert ők mint itthagytak engem :(
Szorítok, hogy Nektek is hamar érkezzen a kis csöppség.
Köszönöm! :) 35 éves voltam. Tervezett baba volt és egyből jönni akart:)
Wow, gratula! Hány éves voltál?
A most 6 éves fiammal én is gyorsan teherbe estem, viszont most már 37 elmúltam, nagyon izgulok, hogy összejön-e mondjuk fél éven belül.
Gratulálok a babához! :)
4 honap alatt sikerült teherbe esnem. (mäjusban mär nem vedekeztünk es szeptember 16.-an mär a pozitiv teszt volt a kezemben) A Kislänyom meg itt alszik mellettem a kisägyäban :)
Úgy értem, hogy hányadik próbálkozásra sikerült?
Arra lennék kíváncsi , hogy mennyi időbe telt míg pozitív lett a teszt, ha elmúltál már 35 éves . Tényleg hosszabb időbe telik ?
További ajánlott fórumok: