Mennyi idő után estél teherbe az első babával? (beszélgetés)
bírni, de a doki fokozatosan írta fel.
Kellemes napot.
Köszi.
Egy kicsit félek a mellékhatástól, ugyanis elég kevesen bírják jól. Nem tudom hogyan fogom bí
Húúúú, igen? Hát, örülök, hogy meglett a probléma!Nekem sajna a bromoval is inszemmel lett a picikém, és most a tesónál is bromó, de most lombikra megyek.
Nincs ok, hogy miért nem jön össze nekünk, de persze, neked lehet, hogy az első hónap után sikered lesz!!!!
Te még nem gondoltál rá, hogy elmenj valahova?
Akkor nálad is a prolactin szint lesz a hiba....ami miatt nem jön a babó..
Persze, járok. Most a 2. csemetét nem bízom már a véletlenre, a Kaáliba járok, és azzal kezdtük a dolgot, hogy elapasztottuk az akkor még meglévő tejemet 2 év 10 hó után. Ezután inszemet csináltunk, a 2. sem jött össze. A mostani ciklusban kezdjük a lombikot....
A korom miatt sem akartam csak simán várakozni...
Remélem a lombik összejön majd..
Szerintem egyáltalán nem baj, ha felkeresel egy év után már egy ilyen intézményt, mert lehet, hogy csak kis dolog miatt nem megy, de arra fény derül...
A Kaáli fizetős, csak a lombik nem az, de vannak egyéb helyek, ahol nem kell fizetni, csak a gyógyszereket. Olyan helyre érdemes menni, ahol csinálnak inszemet, és lombikot is. Akkor nem kell majd másik orvost keresni, ha mégis esetleg lombik lenne a vége.....
Meglátod...
Köszi:)
Vigyázok:)
És szorítok mindenkinek aki még csak próbálkozik hogy mihamarabb sikerrel járjon.
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estél petevezeték elkötése után?
- Spontán vetélés, missed ab után mennyi idővel estél újra teherbe?
- Mikor eshetek teherbe egészséges babával szülés után?
- Fogamzásgátló szedés után, mennyi idő alatt estél teherbe?
- Aki gyes alatt esik teherbe a második babával, annak érdemes gyes alatt dolgozni? Miből számolják majd az új gyedet, tgyást?
- Ha GYES alatt esem teherbe a 3. babával, milyen juttatásokat kapok?