Érdemes venni mosógatógépet? (tudásbázis)
Kizárólag 12 terítékest, mert abba beférnek a legnagyobb fazekak is.
Bosch-ot ne, mert nagyon drágák az alkatrészek. Lehet Miele vagy AEG, ha sok pénzed van, vagy Whirlpool, ha kevesebb.
Ha megengedheted magadnak, akkor egy célnak megfelelően választott jó minőségűt igen.
Párom se, és én sem szeretünk mosogatni, főleg nem serpenyőt súrolni.
mi csak ketten vagyunk, de előző és mostani lakásomban is ragaszkodtam ahhoz, hogy 12 terítékest vegyünk (anyunak 9 terítékese van, és már mikor otthon laktam, láttam, hogy egy nem elég)
ebbe kényelmesen pakolok, néha lábast, fazekat, műanyag keverőtálakat is simán.
Én is erre gondoltam.
4 tagú család vagyunk, két kamasz fiúval, akik állandóan esznek életkori sajátosságukból fakadóan.
Láttam a férjem nagynénjénél 8 terítékest is, szerintem az elég kicsi. A nagy edények nem biztos, hogy jól elférnek benne.
Igen-igen, ezt megtapasztaltam.
Annyi problémám van csak, hogy át kell kicsit alakítani a konyhát, ahhoz, hogy be tudjunk állítani egy gépet. Ha az nem így lenne, már régen megvettem volna.
egyáltalán nem felesleges pénzkidobás.
Szerintem felesleges pénzkidobás és időpazarlás éppen a kézzel való mosogatás!
Én is nagyon vágyom egy mosogatógépre. Nem hiszem, hogy felesleges pénzkidobás lenne. Nagyon sokat mosogatok és nagyon tele a púpom vele, hogy soha nem érek a végére. Amint készen vagyok a mosogatással, már valaki megint csemegézett valamit, és benne a mosogatóban a csetresz.
No meg úgy egyébként is.
Szerintem kérd meg egy-egy hétvégi vagy ünnepi ebéd után a párodat, hogy mosogasson el, majd nem lesz luxus a mosogatógép!!!
Nagyon-nagyon jó, nekünk kb. 3 éve van, sajnálom, hogy nem vettünk előbb.
Hogy érdemes-e venni mosogatógépet?
Ha tudom,hogy ez ilyen frankó dolog,előbb veszem meg mint lakást....:-D
Sosem gondoltam volna,hogy ennyire megkönnyiti az életemet.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
De nem érdemes "ratyit" venni.Minőségit. AAA energiaosztály,több mosogatási hőmérséklet....és ami még nem árt,ha van rajta féltöltet program
Biztos akarod hallani????
Nah, jó, csak Neked :) Szóval én az inoxos cuccokat ablakpucolóval tartom tisztán.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Rossz a mosogatógép-tabletta?
- Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul?
- Először lesz mosogatógépem, segítenétek, hogyan használjam hatékonyan?