Érdemes valamelyik Outlet-ben vásárolni? (tudásbázis)
Jóóóóóó, azt ne hasonlítsuk össze a Magyarországon levővel, ahova Kenzol megy:)))
A kinti az csúcs, na ott aztán lehet SPORT-cuccokat szerezni:)))
Én se fűzök nagy reményeket ehhez az áruházhoz :(
Ráadásul én nem is vagyok egy sportos alkatt :DD, inkább hasonlítok egy széltehosszahordóhoz, így nekem, megint esélyem sincs egy normális ruhára :(
Na akkor hasonlót írsz.
Én a SPORT s ezen belül a NIKE az, amiről ezeket megjegyeztem.
Többibe nem nagyon nézek be.
valóban nem a legfrissebb modelleket vannak az outletben. És az sem mindegy, hogy mikor mész. a Tom Tailorban pl. mindig jó az árukészlet, a Horváth cipőben is vettem már jó dolgokat szuper áron, a Jackpotban nagyjából 20% a jó cuccok aránya, a Mexxben egyszer tudtam igazán jól bevásárolni, a Pepe Jeans-ben pedig nem igazán akciósak az árak.
Sokszor előfordul, hogy semmi igazán jót nem sikerül vennem. Pedig amióta bővítették, azóta elvileg egy "vásárlóparadicsomnak" kéne lennie :)
Sehol:)
Éppen azt írom, hogy a Nike pl. éppen az, amit 5éve megveszek a rendes boltban, mert soha nem látom "olcsón".--
Talán egyszer volt Hervisben.
Ja így ok,,,félreértettem:)
Szerintem más márka lehet jó, mert pl. az egyik barátnőm rendszeresen vesz ott ruhákat, de én sport cuccokat, fitness cipőt, szinte soha nem találok (olyan minőségben s árban, ami miatt megérné ott venni).
NA beletrafáltál, én éppen erre a márkára vagyok mindig kiváncsi a sport miatt, de sosem kaptam ott olyat, amilyet kerestem....ezért írtam, hogy az igazán jó cuccok nem ott vannak (szerintem).
De valaki imádja:)
Ezt most nem értem.
HA ezt megnézted, csak az akciót látod.
És mi az, hogy az "összes oldalán" fent voltál? Szerinted hány van Magyarországon?:)))
nézd meg itt,hátha segít dönteni
Az én véleményem: az igazán jó márkás cuccok nem itt vannak (legalábbis nem leárazva:), de amúgy nem rossz
A lányom, aki 170 magas, és 52 kg. elég jól tud vásárolni. Attól függ, hogy "sovábny-e" a fiad. Testesebb emberekre (nők/férfiak) sajna nem lehet vásárolni. Ott Budőrsnél elég jó az a bevásárló "város" de csak karcsúaknak. Dunakeszinél van egy Qutlet bolt, ott az egyik ismerősöm (csajszi) nagyon jú cuccokat vesz magának, pedig jól megtermett.
De van Quetlet bolt a Westendbe is. Elég nagy alapterületen
További ajánlott fórumok:
- Milyen internetet érdemes vásárolni?
- Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni?
- Szalvétatechnikához milyen "kezdő csomagot" érdemes vásárolni?
- Mit érdemes Bécsben vásárolni? Mit éri meg ott megvenni?
- Érdemes fagylaltkészítő gépet vásárolni?
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?