Mit érdemes Bécsben vásárolni? Mit éri meg ott megvenni? (tudásbázis)
Néhány élelmiszer, kint alacsonyabb az ÁFA, azonban érdemes megnézni, mert minőségben sok esetben jobb termékek vannak, azonban árban nem mindig.
Ruházati cikkeket, főleg outletekben, olcsóbb, és hiába ugyanaz a márka, az osztrákok valahogy mégis jobb minőségű ruhákat kapnak.
Azt felejtsd el, hogy "piros betűs" ünnepeken Ausztriában valami nyitva lenne néhány vendéglátóhelyen kívül.
Élelmiszer és sport/ruhabolt nincs.
Látom, nem nagyon működik ez a fórum, de hátha valaki válaszol.
Csak egy egyszerű kérdésem lenne, hogy október 31.-én nyitva vannak-e az üzletek, kávézók stb. Bécsben? Szeretnénk egy napot kirándulni, de jobb lenne ha nyitva lenne minden. És ha igen, akkor meddig egyébként? Vagy még a 29.-e is jó. Erről a két időpontról ha írna valaki megköszönném!
Attól függ, merre mész, a shopping cityben is, és a belvárosban is fogtam már ki "utolsó 1-2 darab",
félárú szuper ruhákat, de már inkább úgy indulok neki, hogy körülnézek, és azt veszek ami tényleg nagyon megéri.
ha vki még benéz a fórumra, írjon légyszí
Én 2010. aug-ban megyek Bécsbe 1 napra csak, mit érdemes vennem onnan? Ötletek? Mi éri meg?
én konkrétan a pepe jeans boltot tudom elővenni, ugyanaz a szoknya parndorfban 10 euro volt, ami itt bián az outletben 5000 forint.
persze ki kell fogni a dolgokat, volt olyan is hogy farmert kerestem a lányomnak, parndorfban felpróbált 20at, egy se volt jó neki, bián bementünk a replayhez és az első amit felpróbált jó volt.
Sziasztok!
Számszerűsítve milyen áron lehet márkás ruhákhoz jutni?Mondjuk az itthoni árakhoz képest ha veszünk egy pulóvert 17000 akkor az kint mennyi lehet?Ill. járt valaki közületek a parndorf-i outletben?
hasonló az egész mint a vörösmarty téren.
több vásár van. a rathaus előtti szerintem elég gagyi, a schönbrunn előtti az klassz, ott sok kézműves van.
na így azért rögtön más :DDD
én is így vagyok, mindent a gyermekeimért! :))
ne is mondd!
Tényleg nem tudja valaki,lehet-e Bécsben Suchsard Expess kakaót venni?
Már évek óta nem láttam, sem olaszban, sem a franciáknál. :(
Tudod a kisfiaim angol fan-ok.így ők mindent szeretnek ami angol(v. amerikai) ital, stb.
Kénytelen vagyok meghajolni az akaratuk előtt vagy szomjan maradok a nagy rohanásban.:)
bécsben a starbucksba menni????
na ez nekem most egy kultúrsokk!!!!
a kávéházak bölcsőjében bemenni egy amerikai kávézóba! jesszus!!!!
:DDDDDDD
már ide is értem :DDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Milyen internetet érdemes vásárolni?
- Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni?
- Szalvétatechnikához milyen "kezdő csomagot" érdemes vásárolni?
- Érdemes fagylaltkészítő gépet vásárolni?
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?
- Két híres képet szeretnék megvásárolni az internetről, de nem találok olyan oldalt ahol megtalálnám őket pl.keretezve. Hol tudom megvenni?