Milyen internetet érdemes vásárolni? (beszélgetős fórum)
Azért mobilnetet is ajánjatok :)) hogy melyikkel érdemes foglalkozzni...( számítogépbe dughato pendrives izét)
ílletve olyat ami telon elérhetö, tehát olyan telefon kell hozzá, menyifáj, vagy nem éri meg vele foglalkozni??
elsösorban internetes rádio hallgatásához használnám a mobil netet és érdekel hogy melyikel érdemes foglalkozzni meg stb...
javítás:
ugy akartam mondani hogy a mobilnet olyan hogy usb csatlakozoba kell dugni a kis eszközt....
nem mondom azt hogy nem a mobil illetve a müholdas neté a jövö, de még baromi drágák, vagy ha az árán nem tud csökkenteni akkor adjon többet érte :D :D
Van ez a mobil net is.......
elönye: nem kell vezetékezni, nincs kábel, bárhol használható....
hátránya: megvan korlátozva hogy mennyi adatmennyiséget használhatsz fel, elfogy aztán szerintem annyira belassul hogy használhatatlan....
de elnézést kérek ha rosszul gondolom....
vagy van ez a müholdas net....
elönye: bárhol felszerelhetö kültéren, nincs kábel
hátránya: ha szar az idöjárás akkor nincs jel és ha nincs jel akkor nincs net sem :( gondolom ez mikrohullámu net lenne....
amit a vodafone kinál szerintem kész röhely :D
bele ne ugorjatok......
Állítolag nincs is Szegváron lefedettségük de nem is érdekel :D
Hogy mérnem érdekel?? hát azért mert a gatyámat is ráfizetném.... hogy miért??
Hát csak azért mert 2500 ft-ért kinálnak 1 gb-ot, hetijegy néven.... nah ezt senkinek sem ajánlom :D amenyit rá költenél abbol már kapsz egy komolyabb a kábeles netböl :D de javítson ki valaki ha rosszul gondolom :D :D
t-home tuti hogy van, az invitel nem tudom hogy oldotta meg hogy van az én utcámban hálozata...
t-home biztos hogy van, hogy honan tudom??
hát csak onan hogy onan jöttem el :D
sajna a t-homnál ha csak netet kérek kicsit drága az optanethez képest....
mindig variállják, de én átlátok rajtuk :D
sajna digi is kiesik....
az én utcámban t-home és invitel van....
ha e-kettö közt gondolkodok, melyikkel érdemes foglalkozzni,és hogyan érdemes??
ezt úgy értem hogy sajnos az invitel és a t-home azt csinálja hogy akkor olcsobb ha több mindent megveszel tölük...
de tegyük fel hogy nekem csak a net kell... se kábel tv se vezetékes telefon nem kell.... akkor hogyan??
a optanetnél ugy van hogy ha rendelsz tévét hanem akkor is annyi a net....
ötleteket tanácsokat kérek...
az optanettel semmi bajom, nem rossz, az egyetlen hátul ütöje jobban a dolognak az hogy szomszédon keresztül jön nekem a kábel, mivel kellett az ö engedélye hogy az ö portáján keresztül mehessen a net, és ezt nem sokan szeretik...
sajna az én utcámban csak a drága van....
azt mondta a szomszéd hogy minden maradhat,nah de mi van akkor ha valami közbe jön?? akkor aztán net sincs és a pénzem is oda.........
ötleteket tanácsokat kérek :)
nyah döntötem, nem dominokat xd :D
Maradok az optanetnál, lejár a hüségem és a legolcsobb csomagot fogom választani a netböl....
asszem 3600 ft és le 4 megabit felfele 2 megabit és korlátlan.......
Sajna a Thome és a invitel drága nekem...
a upc kiesik....
A T-home színe a magenta!
Nekünk volt parabolás UPC tv,nem volt gond vele,de váltottunk T-s iptvre!
mi a baj vele??
Másmeg azt mondja hogy jó........
Akkor most mi az igazság??
ehh??
a T-home miota magenta??
a kék az upc lenne, biztos az nem tom :D
Állítolag az Upc jön Szegvárra, nem tudom.......
a tányéros tévéjük biztos müködne itt is, mivel nem kell kábelezni....
jut eszembe!!
a tányéros tévéröl van valakinek tapasztalata??
Ez ugye olyan hogy a müholdal tartsa a kapcsolatot a parabola antenna...
Nah, demi van ha rossz az idöjárás??
Egyik emberkétöl kérdeztem akinek ilyen kábeltv-je van, azt mondta hogy még nem volt vele semmilyen gond akármilyen idöjárásis volt...........
Ezek szerint nem ismeritek a szabályzatot, hogy nem reklámozunk!
Kocckamano: az első stimmel, a 2. P*nnon
micsoda?
magenta mi? életemben nem hallottam róla :D
én jelenleg ezekröl hallottam:
legismertebb: t-home (voltam is ügyfelük de aztán váltotam)
optanet (ennél vagyok most)
upc/digi/ (ezeket még nem probáltam)
invitel (állítolag bazi drága, azért mert 2 megabites netet adnak 6.000 ft-ért)
a telenor/ vodafone is beszálltak az internet piacra, még nem probáltak a netjüket.....
jah meg hallottam a btelröl is, hálozatuk ugyan nincs itt,de gondolom nekik is van kábelmentes netjük....
nah kb ezekröl tudok....
A kék színű szolgáltatót ajánlom, a legjobban lefedett Mo-on. Hordozható stick-es megoldásban tökéletes. :)
Szerintem a net évről évre olcsóbb. Ha alá írsz pl. egy éves előfizetést, akkor már a következő évben tudsz olcsóbbra váltani.
gondolom sokan azt mondják hogy drágul a net... a fenéket drágul!!
egyik szomszédom ezt mondja: dehogy olcsobb inkább drágább...
Én erre azt tudom mondani hogy nézze már meg hogy azért a pénzért mit kap, érdeklödjön utánna... szerintem ebben egyet érthetünk :)
hallottam olyat is hogy, 8500 ft-ért 5 megabites net, ezé a pénzért majdnem megkapod azt a le 100 megabites felfele 10 megabites netet....
sokan nem is értenek hozzá... én azért értek hozzá valamennyire.. szerencsére :D
hüü köszyke a segítséget :D
engem az zavar hogy az invitelnél 2 megabites net 6000 ft kb, cáfoljon meg valaki ha nem ígyvan, ezé a pénzért a az upc-nél ha mákod van sokkal gyorsabb netet kapsz, akár olyat hogy le: 100 megabit felfele pedig 10 megabit...
ill ettöl jöttem el :D
basszus már a 40. hozzászolást írom :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni?
- Szalvétatechnikához milyen "kezdő csomagot" érdemes vásárolni?
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- Kamatmentes részletre komplett számítógépet + internetet lehet vásárolni?
- Mi az amit nem lehet vásárolni az interneten?