Érdemes-e téliesített üdülőt vásárolni lakóháznak? Kaphatok-e rá hitelt? (tudásbázis)
Oké. Én nem foglak győzködni. Ha hitetetlen, akkor ne hidd el :)).
Aki nekem segített, az 18 bank ajánlatát ismerte. Valóban nem tudom, létezik-e olyan, aki 25-öt ismer :)))
Nem félelmetes, figyelni kell, kérdezni, a válaszokból meg tudod ítélni, hiteles-e, tud-e vagy csak összevissza dumál. De a nagy ingatlanügynökségek hitelközvetítői profik.
szia! valóban így van, a szakember azért szakember, mert profi abban a témában, amihez ért. csak egyszerűen hihetetlen, hogy egyvalaki pl. 25 bank ajánlatát tudja és elmagyarázza emberi nyelven, hogy melyik a legjobb. persze minden ügyfél más és más.
az is félelmetes, hogy nem lehet tudni, melyik az a hitelközvetítő cég, aki megbítható.
Szia!
Nem azért írtam, hogy "helyre tegyelek". Attól kérsz infót, akitől akarsz, de pontosan azért mert nem kicsi a felelősség, azt gondoltam, a szakembertől a legjobb.
Létezik ilyen bankfüggetlen szakember, és ne aggódj, minden banktól egyforma szintű jutalékot kap, nem érdeke, hogy valamelyik ajánlja. Ráadásul mindent el is intéz helyetted miután a papírokat megkapja tőled. Neked egyszer kell a bankba menni, a szerződést aláíírni.
Azzal semmire sem fogsz menni, ha ezer "szerintem.." kezdetű tanácsot kapsz. Korrekt információt egy bankfüggetlen hiteltanácsadó tud adni, ráadásul több bank ajánlatát össze tudja neked hasonlítani, nem kell mindegyiket végigjárnod.
A nagy ingatlanügynökségek mindegyikénél van ilyen szolgáltatás, akkor is ingyenes a számodra, ha nem a segítségükkel vásárolsz ingatlant.
További ajánlott fórumok:
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?
- 10 hónapos babát érdemes-e már elvinni munkahelyi/vagy bármilyen/mikulás ünnepségre?
- A gyerekek 2 napja köhögnek, érdemes-e adni nekik rinathiolt vagy robitussint?használt-e vkinek?ha nem akkor mit adjak?
- Munkahely váltás.Szerintetek érdemes-e kockáztatnom?