Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Erdélyi burgonya recept

Erdélyi burgonya recept

Az Erdélyi burgonya hozzávalói:
70 dkg burgonya,
25 dkg juhsajt,
3 dl tejföl,
10 dkg vaj,
zsemlemorzsa,
só.


Az Erdélyi burgonya elkészítési módja:
A burgonyát meghámozom, hosszú szeletekre vágom és sós vízben megfőzöm. Nem szabad szétfőnie. Egy jól kizsírozott és morzsával megszórt formába rétegzem és leöntöm olvasztott vajjal. Rákenem a juhsajtot és leöntöm tejföllel. Sütőben barnára sütöm.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az erdélyi burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook