Érdekes sztorik mobil telefon miatt (beszélgetés)
Nekem is volt :)
Többször is volt már, hogy csörgött, felvettem és vagy férfi vagy nő beleszült, hogy "Háló, Ináncsi J.-né?" Ez igy ment jópárszor, mire megelégeltem és kértem a hívót, hogy ha megtalálja egyszer akit keres, mondja meg neki, hogy cserélje le a számát :)
A másik: egyszer vettem egy új telefont és átírtam a férjemmel közös ismik számát. Egyszer felhívtam a fodrászomat " Szia Kati, mikor tudsz fogadni?" erre egy férfi hang "Ki az a Kati?" Nem értettem a dolgot. Aztán kiderült, hogy ugyan férjem rokona volt, de nem értettük, hogyan cserélődött fel a szám :) A mai napig nem értjük, de már átírtuk :)
igen...mikor csörgött a mobilom, megláttam a rendőrt, beejtettem a lábam közé vezetés közben, de megállítottak.... így rezgett meg zenélt a lábam közt, miközben idegesen adtam oda a papírjaimat, de akkor már a rendőr sme bírta tovább, és rezzenéstelen arccal közölte: nyugodtan vegyme föl...
hát azt hittem ott megkapom életem első infarktusát...
Szia! Én igen...
kb 5 éve mikor megkaptam a párom régi telszámát...
Nála nem voltak soha téves hívások, nálam viszont folyton... volt egy srác aki visszatérő volt :)
Minden 10-dik hivása amit az egyik haverjának indított nálam csörgött.. kipróbálta mert hogy a srác nem hitte el... aztán már direkt engem hívott hogy mizujs velem, boldog karit, stb...
Aztán kaptam másik kártyát, így elmaradtak a hívások..
Vicces volt :D
Ha ilyesmire gondoltál... :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik mobiltelefon szolgáltatónál vagy, és miért?:)
- Ártalmas a mobiltelefon antenna?
- IWIW-en belül: Csajok és pasik. Vélemény vagy érdekes sztorik? Írjatok!
- Leteszem a mobilt. Inkább váltok vezetékes telefonra,...
- Új mobilom telefonszámlája. GPRS-forgalom. Miért kaptam horribilis összegű csekket?
- Miért nincs Wi-Fi és mobilinternet sem a telefonomon?