IWIW-en belül: Csajok és pasik. Vélemény vagy érdekes sztorik? Írjatok! (beszélgetés)
" A szerelem egy döntés, bárkibe lehetsz szerelmes. Amiatt nem leszel szerelmes egy bénába, mert nem döntesz úgy, hogy szerelmes leszel belé. Ezért van az, hogy amikor szerelmes vagy nem látod a hibáit. Ha a hibáit látod először, nem ..."
Az Elme Gyilkosaiban olvashatsz róla bőven...
Az alkalmazásban a 'profilom' menüpontnál ki lehet pipálni, hogy legyen-e hírfolyam üzenet arról, hogy használod az alkalmazást.
Egyébként nekem nem annyira bejövős az egész, bár lehet, hogy valaki itt talál rá a párjára, de nekem is inkább az jön le, hogy futó kapcsolatos a dolog...
Néha szoktam böngészni, és azért tanulságos is valamennyire... Pl. legnagyobb megdöbbenésemre nem azok jönnek be a legtöbb embernek, akik sokat megmutatnak magukból, és ez fura, mert azt hittem, hogy sokan arra kattintanak, aki ilyen meg olyan izmos szexi pasi, de nem :))
Nekem tetszik, bár én szingli vagyok. Persze inkább csak poénból vettem fel az alkalmazást, nem hinném h itt fogok rálelni életem párjára...
Sokáig nem értettem, mi az h megpókolni. Aztán rájöttem h to poke = meegpiszkálni, flörtölni... :DDD
nekem,van iwiw meghivóm!
kelle valakinek?
irjatok..
nekem egy másik ilyen,oldalon volt esetem.
de meirtam,hogy kapcsolatban élek és,bocsánatot kért.
iwiw-ven nem volt még ilyen sztorim.
jó ha beirjátok ,hogy férjezett vagy kapcsolatban.
telefonszámot meg nem kell beirni...
Én töröltem magam róla,mikor szerelmes levelekkel kezdtek bombázni:)
Nagy hülyeség az egész!
Igen, ilyen példa van elöttük.
De a pasik se piskóták akik bejelölik ezeket a kislányokat.
Ezek szerint tényleg nincs ott moderátor.
Kéne nekik csinálni kor kategóriákat pl.:10-14év 15-18év és 18év felett.
Amúgy megsem lepődöm a kis tiniken,hogy ilyenek,mindenhol csak ezt látják.
Ezek szerint nincsnek
Maximálisan igazad van sok szülő nem is tudja miket művel a gyereke, esetleg ha valaki figyelmezteti
én leszabályoznám,hogy ki és mit és hova és mikor....14 éven alulit nem engednék feltenni,max a szülö oldalára,ő pedig eldönthetné,hogy milyen bejelöléseket fogad el és ,mit nem....
itt sem tehetsz fel akármit,mert a moderátor figyel,ott nincsenek ilyenek????
Látom , rögtön vágtad miért dobtam be ezt a témát.
Ezenkívül:
Elképesztő....nézem a 12-13 körüli tiniket milyen képeket tesznek fel magukról.
Nekem úgy tünik ez az alkalmazás főleg a futó kalandokról szól. vagy tévedek?