Epres piskóta szelet recept
Az Epres piskóta szelet hozzávalói:Hozzávalók a tésztához : 5 tojás
15 dkg kristálycukor
13 dkg liszt
2 dkg kakaópor
2 ek
olaj
Az Epres piskóta szelet elkészítési módja:
Az egész tojásokat és a cukrot keverd habosra a mixerrel. Öntsd hozzá az olajat, majd fakanállal keverd hozzá a kakaós lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített sütőben 170 fokon kb. 10-12 percig süsd. Hagyd kihűlni. Vaníliakrém: egy csomag vanília pudingpor, 3 dl tej, 3 ek. cukor, 10 dkg puha vaj Kb. 40 dkg eper, 1 csomag piros tortazselé A pudingot a tejjel és cukorral a szokásos módon készítsd el, főzd sűrűre. Hagyd kihűlni. Mixerrel keverd habosra a vajat és kanalanként add hozzá a pudingot. A kihűlt piskótára kend rá a krémet, sűrűn rakd ki félbevágott eperrel. A tetejére készíts piros tortazselét a zacskóján lévő leírás szerint. Pár órára helyezd hűtőbe. 23 * 31 cm-es tepsiben készült. Ez a könnyen elkészíthető epres finomság .
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 37d41ef3a4, 2010. júl. 28. 09:15
Az epres piskóta szelet elkészítési módja és hozzávalói.