Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Epres bizsergés recept

Epres bizsergés recept

Az Epres bizsergés hozzávalói:
500 g eper,
75 g cukor,
esetleg 2-3 cl couraçl;ao,
1 üveg pezsgő (helyettesíthető szódavízzel is),
1 citrom leve,
1 csomag piros zselatinpor.


Az Epres bizsergés elkészítési módja:
Az epreket megtisztítjuk, a cukorral pürésítjük és hozzáadjuk a couraçl;aot. Kb. egy órára a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. A lefelé fordított pezsgős kelyhek száját mintegy 5 mm mélyen citromlébe merítjük, majd belemártjuk a piros zselatinporba. Az eperpürét elosztjuk a poharakban és a pezsgővel (vagy szódavízzel) felöntjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az epres bizsergés elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook