Engem nem lehet szeretni? (beszélgetés)
Ne haragudj,ezt most vettem észre!
Sokan indulunk így az életben,akár van "rendellenességünk"akár nincs,vagy másabbak vagyunk -e a többieknél ,vagy sem.
Te sem vagy más ember,ugyanolyan vagy mint a többi.Ha nem fogadnak el,vagy sajnálnak ,mit foglalkozol az olyanokkal?Nem benned van a hiba,hanem bennük.
Még mindig tartom amit akkor mondtam.
Nincs külső tényező.
Spangli,amíg nem szereted önmagad ,más sem fog!
Amíg ez a véleményed önmagadról ,ami,addig másnak is az lesz!Ne nyafogj,ne mástól várd a szeretetet,add meg önmagadnak és másoknak,te!
Hülye ,olcsó frázis,vagy közhely ,de FOGADD EL VÉGRE ÖNMAGAD OLYANNAK AMILYEN VAGY!
nekem nincsenek nagyon haverjaim se igaz az a kevés aki van azoktól menekülök mert velük nem lehet nőzni , mert aki lenne nekem lány azt is lenyúlják:(
Remélem a szigeten elkap egy pár lány :)
A szokásos szar női duma, nem vagyok az esete meg nam vagyok jó pasi, azért nem jó így mert 100 ból 100 ezt mondja, már kép alapján is :(
Esélyem 0
Spangli ,kedvesem,ne legyél már ilyen!!!!
Fiatal srác vagy,ha nem jönnek össze a csajok,akkor legalább bulizz kötetlenül a haverokkal,addig amig el nem kap egy csaj:))))
Hol van itt a szeretet ha a férfi csak ezközként akarja használni a hölgyet? Azt hiszik ha beteg valaki már azt csinálnak vele amit akarnak. Én csak egyet szerettem volna az élettől még utóljára szerelmesnek lenni. De kibe, ha igy nem fogadnak el, csak barátként vagyok jó. Végül is örülhetek neki ha barátként elfogadnak hiszen egy barátság lehet életre szóló is.Igaz egy szerelem mulandó, de mégis jó érzés lenne.
További kellemes napot mindenkinek.
Zsuzsi,olvastam a naplódat.A fene egye meg a kiváncsiságomat,mégis milyen rendelleneséggel születtél?
Azt tudom,hogy mi emberek vagyunk a legnagyobb állatok,és kinézzük aki más.Van egy kislány a falumban,ő született "másnak".Jó kis közösség ez,egyetlen példát nem tudok felhozni,hogy valaki is csúfolta volna.Rengeteget hordták a szülei különböző kezelésekre.Az ő anyja nem nyűgként éli ezt meg,de tény,belefáradt.Soha nem lesz olyan mint a társai.Szerintem barátja sincs.A nagyobbik lányommal egyidős.Nincs tolókocsiban,de mozgása korlátozott,háromkerekű biciklit hajt.A beszédével is baj van.Aki közelről ismeri az megérti amit mond,más nemigen.Nem küldték speciális iskolába,végig a többi falubéli gyerekekkel járta ki az általánost.Én igenis sajnálom őt.Ő sosem fog szórakozni járni a többiekkel,a férjhezmenés is...talán,ha jön valaki aki elfogadja őt testestől-lelkestől.
Sajnos van külső tényező. Ezt tapasztalatból tudom. Az igaz emberek vagyunk egyformák. De mégsem azok, mert ha valaki másabb a többinél ösztöneinél fogva kiközösitik azt aki más.Rendelleneséggel születtem aminek viszonylagos nyomait életem végéig viselnem kell.Szeretetet még a családomtól(szülői ágról) sem kaptam. Nem szeretből hordtak kezelésre, hanem csak kötelesség tudatból.Házaság kötésem alkalmából keményen a fejemhez vágták.Számukra nyűg volt az egész.Fájdalmaim lévén csak sajnáltak. Köszönöm szépen a sajnálatból nem kérek a mainapig sem.Szeretettel többre mennék. Én szeretem őket ezek ellenére is, de sajnos nem kapom soha vissza.S tudod miért? Mert rengeteg külső tényező befojásolta az érzéseiket.
Köszönöm, hogy hozzá szólhatok.
Remélem majd megtalálom azt, aki mindennél jobban szeret, de nem tudom, hogy tényleg így lesz-e.
Sajnos a barátaim, ismerőseim is csak kedvelnek szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- Lehet egyformán szeretni egy anyának a gyermekeit?