Lehet egyformán szeretni egy anyának a gyermekeit? (beszélgetés)
Nálunk ellenkezője működött mindig is. Nővérem volt mindig az akit aranyat tojt, és én aki soha nem ér fel a nővéréhez.. Soha nem jöttem ki normálisan édesanyámmal, és ez soha nem fog változni, mindig is megkülönbőztetett minket.
Ellen ellenére viszont nővéremmel nagyon jó a viszonyunk, sőt szinte ő nevelt.
Sziasztok!
Én most várom a második gyerekemet,nagyon régota szerettem volna már!Van egy fiam aki 4 éves ,imádom,rajongok érte!Nagyon szerettem volna egy kislányt,kiderült fiút várok!
Nagyon félek ,hogy milyen lesz,bíztosan tudom,hogy szeretni fogom,csak el sem tudom képzelni,hogy milyen lesz!Hiszen van egy fiam aki számomra tökéletes!Nagyon félek,hogy az imádott fiam nehogy kevesebb törödést kapjon,de aggodom ,hogyan tudom megadni mindkettöjüknek ugyanazt!
... és vajon mindegyiket nem szereted valamiért, ami bennük van?
Szerintem egy anya nem azért szereti a gyerekeit, mert ilyenek vagy olyanok... hanem mert CSAK, egyszerűen mert így van... az első moccanástól, az első sírástól, az első mosolygástól... az első lélegzetvételtől... és így is marad, bármilyen a gyermek. :o)
mivel hogy nekem csak egy van...igy nem kérdés
kettö lenne hát nem tudom...egyformán szerintem nem
tudnám szeretni mindkettöt.
most ugy gondolom
Sziasztok!
Nekem is két gyerekem van, soha nem tettem köztük különbséget.
Sziasztok
Nekem két gyerekem van egy fiam és egy lányom.Én egyformán szeretem őket.Sosem kivételezek egyikkel sem.A családomban viszont sokan különbséget tesznek a két gyerek között.Most várom a harmadik babámat és azt sem fogom jobban szeretni mint a másik kettőt.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Ne ítéljetek el, de feltétlen kell szeretni a férjem előző házasságából született gyermekeit?
- Egyformán szeretni
- Egyformán kell szeretnie az anyósnak a két menyét?