Nem tudom, hogy lehet egyformán szeretni őket. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hasonló okokból nem mertem még elhatározni, hogy hozok egy új kutyát a jelenlegi mellé. Amúgy is egy féltékeny dög🥰 meg sajnos fél a többi kutyától
(Olvastam hogy macskákról szól, de…😁)
Megvan ám az oka,- gondolom, nálatok is - hogy miért a nagymacska a kedvesebb. 9 évig volt egy rendes csendes hizelgő macskánk, az elmúlt 9 év eseményeiben életünk része volt. A nagy forgalom miatt benti macska, és látom, mnnyire izgatja, ha idegen macskát lát a kertben, igy került hozzánk a kicsi. A 2 macs különben imádja egymást, együtt esznek, játszanak alszanak, de én még olyan elviselhetetlen rettenetesen rossz macskát mint a kismAcska, nem láttam, torkos, mindent lever, ha hivjuk nem jö, kitépte a pálmákat, elszakitotta függönyt, stb, már gyomorideget kapok, ha meglátom. í
Két szerencséje van : a nagymacska ( Picike ) nagyon ragaszkodik hozzá, tökjól elvannak.
- nagyon szép, képe az adatlapomon, gondolom kIderithető hogy melyik melyik. Nemrég a profilképemen lecseréltem a
kicsi képét a nagyéra, annyira haragudtam rá.
Nálam ez rosszabb, mert én is kenyeztetem mindkettőt. Csak aztán Dórát jobban, hogy ne érezze mellőzve magát.
Szerintem túlgondolom.
Sokáig éppen ezért nem akartam még egy macskát . Szép a kicsi,kedves is,.de nálam örökre a 9 éves picike a favorit
A kicsinek is mindene megvan, de akárhogy erolkodok a Régi macskánkat
t jobban szeretem. Fiam is abszolút egyke ő egyformán szereti kenyezteti mind a ,2-t, nem is tudom megérteni.
.
Ez megy nagyon sok fórumnál is. Azt sem tudni miről van szó, mert az adott mondatból nem derül ki, de sokan a saját gondolatukat, fantáziájukat tényként közlik, mint ha azt leírta volna valaki.
Mondjuk te ezt mesterien műveled, már mint a kétértelmű kiírásokat:)
Kb. júliusban született, szóval olyan öt hónapos lehet. Még nagyon játékos, de a nagy nem mindig vevő erre. Olyankor morog meg fúj rá. Máskor meg békésen nyalogatja, bunyózik vele, de edzés-jelleggel, alszik mellette, még a kaját is neki adja.
Szóval amikor nincsenek jóban, akkor mindegyiket sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztam őket.
De a nagyot jobban, és olyankor rájövök, hogy egy picit jobban szeretem. Viszont ez kegyetlenség a kicsivel, hiszen nem ő akart hozzánk kerülni és totálisan szeretni kellene, nem kevésbé, mint a nagyot. Mondjuk az is igaz, ha sorsára hagyom, nagy valószínűséggel nem élne már.
Nem tehetek róla.
Az emberi elme olyan, hogy kitölti a réseket. Sokszor nem helyes tartalommal.
Globus megkérdezte, kapott is választ.
🫣🫣🫣🫣
🤣🤣🤣😘😘
Tudom ki vagy és megtalállak. 😂🫣😂
14-es hsz. törölve.
Életkori sajátosság, majd kinövik. A lányom először azért borult ki - nem kispályásan - hogy öccse születt, nem húga. 4 éves volt. Évekig baszatták egymást, a lányom néha eldugott játékokat, hogy zrikálja a kicsit.
Most 21 és 17 évesek, és ölni tudnának egymásért.
Nyugi, elcsitulnak az indulatok és mindkettő örülni fog, hogy van tesója.
További ajánlott fórumok:
- Lehet egyformán szeretni egy anyának a gyermekeit?
- Lehet egyformán öltöztetni a nem iker gyermekeket?
- Ha minden szempontból ideális társ lehetne, miért nem tudom szeretni?
- Voltatok már hagyatéki tárgyaláson? Mi történik? Forgatókönyv szerint megy a dolog vagy spontán? Lehet, hogy nem egyformán fizetünk?
- Egyformán szeretni
- Egyformán kell szeretnie az anyósnak a két menyét?