Ha minden szempontból ideális társ lehetne, miért nem tudom szeretni? (beszélgetés)
Mindenki vesz néha olyan dolgokat, amire más azt mondja, hogy értelmetlen volt. Néha ő is.
Proli alatt azt értettem, aki mindenkivel összefekszik, mindenkinek odaadja magát, aki kicsit is átlagon felüli férfi.
"nem az a típus, akinek minden proli no kell"
Vegre te kellesz a "markas" ruhakban jaro hercegnek, kiralylany?
Képzeld el,ha lehetne olyan hogy csupa hasonló férfi venne körül.
Akkor sem mondanád hogy jó lenne bármelyik,mert kb.mindegyik okos,rendes,stb
Vagy igen?
Amúgy ki a proli nő?
Proli??? Tehát , te véletlenül sem vagy proli.
"Nem költi mindig minden pénzét" Tehát néha azért költi hülyeségre is.
Menj tovább, majd jön egy harmadik...
Értek minden szót, csak azt nem, milyen egy proli nő, aki kell a férfiaknak?
Nem tudom. Nem csúnya külsőre, meg nagyjából ismerem már, de nem érzek semmi extrát.
A másik férfinél tudtam, hogy milyen, elfogadtam őt, kinézetre mindenki mondta róla, hogy hova nézek, nem látom, hogy nem szép, de nekem mégis szép volt. Viszont nem tudom, hogy részéről is megvolt-e a kémia, vagy sem, mert nagyon sokat vitatkoztunk hülyeségeken.
Az első, akiről írsz, az barát, a második meg szerelem.
Hogy kivel és miért működik a kémia, a jó ég tudja csak.
(Ne hitegesd szerencsétlent, ha már ennyire rendes veled)
Rendes velem, szeret engem, bármit meg tudok vele beszélni, nem az a típus, akinek minden proli nő kell, komoly, értelmes, felnőtt férfi. Jó munkahelye van, nem költi el mindig az összes pénzét, gondol a jövőre is. Jó öltözködési stílusa van, mindig szépen van felöltözve, sokszor márkás ruhákban jár, kinézetre se csúnya, mégis valamiért nem tudok beleszeretni.
Sokszor azon kapom magam, hogy a legutolsó exemre gondolok, aki pont az ellenkezője volt, minden pénzét hülyeségekre költötte, semmit nem spórolt, csak a mának élt, éveken át ugyanazokban a szétnyúzott ruhákban járt, játékgépezett, mégis szerettem. Semmije se volt, de szerettem.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszés érzelmi szempontból
- Az amerikai filmekben higiéniai vagy kényelmi szempontból nem ér össze a wc ülőke eleje?
- Minden esetben olyannal jöttetek össze aki minden szempontból tetszett nektek? Vagy megalkudtatok?
- Hogyan tudjuk magunkban lerendezni, ha minden szempontból kevésnek érezzük magunkat a párunkhoz?
- Tökéletes társ vagyok minden szempontból. Sokan vágynak...
- Ötletek az ideális vakáció megszervezéséhez, asztrológiai szempontból