Tökéletes társ vagyok minden szempontból. Sokan vágynak... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ja a férjem számára én is maga vagyok a tökély. És? Még szép. Én nem írtam volna ki mert nem tartozik senkire. De ha már indult egy ilyen fórum, miért ne?
Egyébként akiknek nem tetszik ez pozitív magabiztosság és öntudatosság biztos szívesebben olvasgatják a negatív, lehúzós, bajokkal, problémákkal teli témákat. Annak is oka van.
Mintha én írtam volna😁
Legalábbis az elejét,a mondat többi részéről nincs visszajelzés.
Nem baj az ,ha az ember tisztában van az értékével.
Miért?! Ne hülyéskedj! Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Neked visszataszitó, én mosolygok rajta. Az, hogy az én hozzáállásom neked az, téged minősit. Nem kell olvasnod. Lépj át a visszataszitó hozzászólásokon.
Vannak emberek akik a helyükön vannak ezért mosolyognak, van önbizalmuk, viszik is valamire az életben. Én is ilyen vagyok, talán azért nem visszataszitó számomra.
Tőled ezek szerint távol állnak ezek a jellemvonások. Kicsit szedd össze magad hátha boldogabb, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb leszel az életben.
Tévedsz , mikor társaságban vagyok ,akkor érzem mikor beszélgetünk.
Nem szeretnék vitatkozni a nézeteitekkel .Ez egy vallomás volt jól esett kiírni ,ennyi!
Ez idáig rendben is van, maradjon is így!
Viszont azt honnét állapítottad meg, hogy mindenki olyanra vágyik, mint te?
A külsőd alapján még csak-csak kaphatsz visszajelzéseket, de mint ember milyen vagy, nem igazán.
Szuper!
Én is hasonlókat gondolok magamról:DDDD
Bár én azt is tudom, hogy a családomon kívül, nem biztos, hogy sokáig elviselnének;)
Egy ismerősöm mondta, hogy a férjem nyugodt lehet, mert ha elvisznek, akkor is nagyon hamar visszahoznak majd:DDDD
Szerintem nincs abban semmi, ha van önbizalmad, még akkor is jobb az ellenkezőjénél, ha több van mint az átlagnak:DDDD
Hányan szeretnének fele ennyit abból a felesleges önbizalom adagból...
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- "Félek" a tökéletes párkapcsolatomtól! Normális vagyok?!?!:)
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?