"Félek" a tökéletes párkapcsolatomtól! Normális vagyok?!?!:) (tudásbázis kérdés)
Szerintem nem csak látszat, tényleg jó a kapcsolat. Annyira jó, hogy retteg az elvesztésétől.
Ezen kellene változtatnia, s akkor maradéktalanul jól tudná magát érezni.
lazits nem szabad görcsölni mert avégén te
teszed tönkre akapcsolatodat
élvezd a jót a törődést
Az ilyenekre szokták mondani: akinek nincs problémája, az csinál magának.
Te ne tedd! Örülj a kapcsolatodnak, élvezd, és vigyázz rá!
Létezik ilyen!!
Higgy benne, magadban és csak így tovább.... !
Örülj neki, hogy jó, ritka az ilyen konfliktusmentes kapcsolat!
Sokan szívesen cserélnének Veled, engem is beleértve!:-)
Szerintem is, örülj, hogy minden rendben van. Ne agyalj, csak élvezd a társaságát, élvezd a törődését...stb... Egyébként szerintem meg így kellene lennie, hogy míg két ember, hetente néhány nap találkozik, ne legyen semmi nagyobb vita.
De a lényeg, hogy ahogy telik az idő, egyre jobban megismeritek egymást, és az lesz a lényeg, hogy tudtok-e együtt élni, és nem csak a jóban, hanem a bajban is ott lesztek-e egymásnak...
Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok, minden rendben legyen!:-)
És akkor ilyenkor mit lehet tenni?:)
Az ember generáljon "műbalhét"?:)))
Ennek egy veszélye van, mégpedig az, hogy ha most ennyire nagy a lámúúúr, és ennyire idilli, akkor később egy kis negatív hullám is mélyen fog érinteni.
Mindenhol vannak rosszabb periódusok. Nem lehet fenntartani a "tökéletes állapotot" mindig.
Most viszont örülj a boldogságotoknak, és próbáljátok mindig felemelni a kapcsolatotokat a későbbiekben a mélységekből is.
Ne legyél már rosszindulatú.
Persze, hogy nem tökéletes minden, de azért nem mindegy, hogy kisebb-nagyobb nézeteltérésekről van-e szó, ami megbeszélhető, vagy arról, hogy 2 ember ordít, veszekszik, "késsel" kergeti a másikat.
Vannak kapcsolatok, ahol már az elején is sok a vita, a féltékenység stb. stb.
ők azért már 8 hónapja együtt vannak, és összhangban, az azért nem olyan rossz:D
Akkor nincs itt baj:D ahogy a többiek is mondják:
Légy boldog és örüljetek egymásnak!:)
Minden megbeszélünk:)
Ha valami bánt, egyből észreveszi, és addig nem hagy nyugton, még el nem mondom, de ez is olyan édesen teszi.
Megfogja az arcom, magához húz, a szemembe néz, és ha kell, 100x megkérdezi, hogy: "Mi a baj?"
És mindezt olyan szeretettel és kedvességgel, hogy elolvadok.:)
Szia!
Szerintem természetes ennyi baj után,hogy az embert tart attól,hogy újra megtörténik,de ne gondolj ilyenre! Ha ezen agyalsz,akkor megtörténhet.Elvégre ha az ember vmire koncentrál mindig az be fog következni.Élj boldogan a pároddal és igen megérdemled,hogy Neked is legyen egy jó és boldog párkapcsolatod.:)
Én a párommal 5éve vagyok együtt,(pedig előtte volt pár rossz kapcsolatom),és a mai napig nálunk sincs semmilyen összezördülés,de ha meg lenne megbeszéljük nyugodtan.
Ha már nincs veszekedés és mindent meg tudtok beszélni egymással,nem kell a bajtól tartani ;) Ha minden szuper már most, akkor törekedj/etek,hogy az is maradjon:) Nálunk megy és bejön.Remélem tudtam segíteni.:)Sok boldogságot Nektek:)
:)
Mondjuk mi még nem élünk együtt, és csak heti 3x találkozunk.
Most hétvégén viszont együtt voltunk 3 napot, és annyira gördülékenyen ment minden.
Mintha 1001 éve együtt élnénk, de tényleg.
A volt férjemmel 9 év után nem volt ilyen összhang.:)
Annyi törődést kapok Tőle, mint még soha. Óv, félt, babusgat, főz nekem, kényeztet. Ettől én meg teljesen elérzékenyülök.
Most már tudom, hogy milyen az, ha valaki szívből ölel meg:)
Örülj a jelenlegi állapotnak!
Igyekezz(etek) ezt megőrizni és beszéljétek meg minden problémátokat. Későbbiekben ezért valószínű, hogy tenni is kell. Nem szabad a másikra várni, még abban az esetben sem ha úgy érzed, hogy neki kellene tenni valamit. NE MENJEN LE A NAP A TE HARAGODDAL!
Most pedig lazíts! Élvezd minden percét!
Ne hagyd, hogy a félelmeid irányítsanak. Amitől félünk az bekövetkezik. Higgyj magadban és a boldogságotokban.
:)
Előre nézz, ne hátra.
Tudom mindez közhelyesnek hangzik, de ha jobban belegondolsz, nem is olyan egyszerű ezeket megtenni.
Élvezd a boldogságot!!!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Tanácstalan vagyok a párkapcsolatomban - önző férfiak?
- Nem vagyok alkalmas párkapcsolatra?
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- A majdnem tökéletes párkapcsolatban ...
- Milyen egy ideális, egy tökéletes párkapcsolat?