Elzászi füstölt csülök recept
Az Elzászi füstölt csülök hozzávalói:80 dkg savanyú káposzta
2 fej vöröshagyma
3 ek. olaj
2 db füstölt csülök
20 dkg vegyes zöldség
csipetnyi feketebors
1 db
ízlés szerint só
1 kg burgonya
diónyi zsír
Az Elzászi füstölt csülök elkészítési módja:
A savanyú káposztát és a finomra vágott hagymát olajon megpirítom, felengedem vízzel és belerakom a csülköt, ebben lassú tűzön 2,5 -3 óráig főzöm. A zöldségeket felaprítom beleteszem a csülök mellé, borssal, sóval ízesítem. A csülök mellé főtt burgonyát és párolt brokkolit tálalok.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. ápr. 11. 06:35
Az elzászi füstölt csülök elkészítési módja és hozzávalói.