Elutasítás ... (beszélgetés)
Új könyvajánlat, én már elolvastam!
Sherry Argow: Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?
Kedves Vándorunk!
Neked is tiszta szívvel ajánlom, tudd meg, milyenek vagyunk:-)
Hát valami hasonló én arról írtam,hogy van egy elképzelésem az ideálisről vagy értékekről ami nekem
egy férfi .Nem értettem néhány viselkedést és itt
találtam válaszokat a könyvben.Pont segített ez a könyv abban ,hogy ragaszkodni kell a saját elképzeléshez ,mert ez visz tovább a teljességhez:))
Mindenkinek, aki még nem olvasta, figyelmébe ajánlok egy fantasztikus könyvet:
Dr. Csernus Imre: A férfi
Érdemes elolvasni, tanulságos...
Bárha,meg kimutatná,hogy komolyan akar valamit akkor meg az lenne a bajod,hogy túl gyors,meg nem kéreti magát!
Az ilyen pasik az őrületbe kergetnek..
Rajtatok férfiakon az Isten sem igazodik ki!
Mindenesetre sok öntelt férfi van....
Akinek nem inge ne vegye magára!!!
Ha akarnak titeket az a bajotok,ha nem akarnak meg az..
Nem csoda....
Hát,ha még aktuális amit kérdezel,akkor:
A nőnek vagy nem tetszel...
Vagy csak kéreti magát!
Minden esetre te ismered annyira,hogy tudd,szerinted miért nem áll készen,mi csak megosztjuk gondolatainkat,ami vagy segít vagy nem..
Sok sikert!!
Kedves Vándor!
Nálam is ez a helyzet. Most vergődök ki egy 1.5éve tartó, -se vele, se nélküle- kapcsolatból. Még én sem tudnék egy újba bele vágni, mert vannak érzelmeim az előző iránt, és nem akarom becsapni az újat, nem lenne fair így kezdeni.
Anyám!!! :-DDDDD
őőő...nem :-) úgy tűnik több értelmes anyuka is van :-)
De a 3 hónapos kapcsolat nem új kapcsolat...Nekünk kb.3 hónappal az összejövetelünk után volt az esküvőnk. :-)
Ez nagyon sántít.
Ilyet már nem mondunk 3 hónap együttlét után...vagy 3 hónap után jött rá, hogy fáj neki az előző kapcsolata...gyanús...
egyébként az élet nagyon 1szerű, csak mi emberek hajlamosak vagyunk túlbonyolítani.
Bármi legyen is az, a válasz mindig csak 1 lehet: igen v. nem. A margón nincs hely. Ha nem tudsz dönteni, akkor is döntessz, de úgy vélem, te már döntöttél, mégpedig jól!
Engedd el a régit, hogy jöhessen az új :)
ha ez boldoggá tesz, akkor csak keresgéld a miérteket.
Néha azért én is megtalálom :)