Az elutasítás legvisszataszítóbb módja a "válaszra se... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
De ebbe nem kell belebetegedni, nem kell, hogy egész nap ezen agyalj, hogy neked most nem válaszol valaki. Lépj tovább és felejtsd el!
Hidd el, az életben nagyon sok ember van olyan helyzetben, hogy nem kap választ, de nem akadnak ezen ki. Elteszik egy kis fiókba a tanultakat és mennek tovább.
Aki itt fikázik, hogy a nemválasz is egy válasz, annak akkor is legyen ilyen nagy arca mikor őt veszik semmibe (BÁRMILYEN helyzetben amikor kétségbeesve várja a választ)
Én 13 éves korom óta ebben vagyok, úgyhogy magasról lesz...rom a "ne kívánj rosszat másnak mert visszajön rád" beszólásokat is.
Szia.
Ha nincs válasz, az is egy válasz!
Az, hogy Te ezt hogyan értékeled illetve hogyan fogod fel, na az már a Te döntésed!
Elfogadod vagy sem, az is a Te döntésed!
Mottóm: Ami nem megy, nem kell eröltetni!
A megoldás: ne írj és nem fogsz csalódni, mert nem fog válaszolni.
(Ez még mindig az a téma, amiről más szó volt a héten vagy 3x?)
Bocs, hogy ezt írom, de lehet, hogy jobban jártál, hogy semmit nem válaszolt.
Tudnék mesélni hidd el arról, hogy én ugyan kaptam választ sok mindenre, de olyan lelki fájdalmakat okozott vele, hogy ... hagyjuk inkább.
Persze hogy van különbség. Nem azt írtam, hogy nincs.
De továbbra is tartom, a hallgatás: beleegyezés.
Csak a saját példámból tudok kiindulni.
A többi, hogy "kussolok, lapítok" a te érzésed.
A "nem" válasz = ne haragudj, de nem lehet köztünk semmi/ barátságnál több.
A "válaszraseméltatás" = a Gyávák módszere = (szigorúan gondolati síkon) "kussolok, lapítok, hátha addig elfelejti az egészet a kis hülye"
Csak szerintem van különbség a kettő között?!
További ajánlott fórumok:
- A folyamatos elutasítás pszichés hatásai
- Hogyan lehet(ne) folytatni elutasítás után egy barátságot?
- Rokkantsági ellátás elutasítása
- Segítség vagy elutasítás?
- Gyermekvédelmi támogatás elutasítása miatt fellebbeznék. Hogyan írjam meg a levelet?
- Titkos naplót nyitottam és engedélyezés helyett az elutasítást kattintottam. Hogyan engedélyezzem?